Modele Luīze Salmgrieze par jaunietēm Latvijā: "Meitenes pumpē lūpas un sāk izskatīties pēc mākslīgi veidotiem kloniem" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Luīze Salmgrieze - Câmpio

Viena no Latvijas veiksmīgākajām modelēm Luīze Salmgrieze, kura dzīvo Ņujorkā, atklājusi atšķirību starp sievietēm Amerikā un Latvijā.

Salmgrieze intervijā žurnālam "Ieva" runā par modes industrijas aizkulisēm, kā arī to, kā sociālie tīkli, īpaši "Instagram", to mainījuši.

"Mūsdienās filtriņi dara brīnumus, turklāt tagad katrs pats sevi var koriģēt, samazinot vai palielinot jebkuru ķermeņa daļu. Idealizētais modeļu statuss tagad ir pieejams ikvienam, un cilvēki līdz ar to jūk prātā," secina modele.

Taču viņa uzsver, ka Amerikā sākusies dabiskā skaistuma kultivēšana, kas gan nav novērojama Latvijā. "Amerikā tagad ir aktivizējusies mākslīgā skaistuma pretkustība, kas aicina novērtēt dabisko skaistumu. Redzu, ka Latvijā šis mākslīgā skaistuma bums diemžēl vēl tikai plaukst. Meitenes pumpē lūpas un sāk izskatīties pēc mākslīgi veidotiem kloniem. Patiesībā tas ir skumji, jo visi šie uzlabojumi jau rodas tikai no iekšējiem kompleksiem," atzīst Salmgrieze.

Pilnu sarunu lasiet žurnālā "Ieva"!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu