Repa duets "Olas" atgriežas ar jaunu dziesmu; videoklipā piedalās arī eksprezidents

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Latvijā plašu atpazīstamību iekarojušais repa duets “Olas” un viena no pašmāju populārākajām personībām Renārs Zeltiņš atkal metušies uz vienu roku.

Šis trio jau “uzspridzināja” Latvijas mūzikas virtuvi, izdodot tādus hitus kā “Prezidents” un “Kupidons”, bet tagad, pēc vairāk nekā trīs gadu pārtraukuma, ir apvienojušies, lai radītu jaunu dziesmu ar nosaukumu “Glāsti”.

"Dāmas un kungi! Mani sauc Renārs Zeltiņš. Izslēdziet, lūdzu, savus sasodītos telefonus un izbaudiet šovu," tā sākas muzikālā projekta "Olas" un ētera personības Renāra Zeltiņa mūzikas video.

“Mēs gribējām nodot vēstījumu, lai cilvēki mazāk sēž telefonos un sāk vairāk pievērst uzmanību saviem tuvajiem cilvēkiem reālajā dzīvē. Glāstiet muguras, nevis ekrānus!” tā par jauno dziesmu izsakās dziesmas dalībnieki.

Jaunajā klipā tiek “apspēlēta” viena no mūsdienu problēmām – atkarība no telefoniem un sociālajiem tīkliem. Dalībnieki parāda, ka mēs mēdzam ignorēt viens otru, dodot priekšroku saviem telefonu ekrāniem. Klipā piedalās arī tādas soctīklu personības kā Niklāvs Mičulis, Latvian Sisters un Felipe Gabriels.

Duets “Olas” radies kā humora projekts 2014. gadā, apvienojoties kādreizējiem kursa biedriem Žanim Pavlovskim un reperim Arvim Reikam. Pirmā pusgada laikā grupa sasniedza pārsteidzošus YouTube skatījumu rādītājus. 2017.gadā duets izdeva savu debijas albumu “Ir klāt”, kuram sekoja Vislatvijas koncerttūre un lielkoncerts koncertzālē “Palladium”. Šajā gadā “Olas” ir atgriezušies un sola saviem faniem daudz jaunu hitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu