Katrīne Pasternaka skaidro, kāpēc vairs nevada televīzijas labdarības akcijas (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Katrīne Pasternaka
Katrīne Pasternaka Foto: LETA

Radio balss, bijusī aktrise un labdarības akciju "Eņģeļi pār Latviju", kā arī "Labestības diena" seja Katrīne Pasternaka intervijā izdevumam "Ieva" skaidro savu lēmumu aiziet no televīzijas labdarības maratona.

Kā zināms, Pasternaka labdarības akcijas vadīja 10 gadus, taču pieņēma lēmumu pārtraukt to darīt. Vaicāta, kāpēc, viņa atbild: "Es biju visu izrunājusi. To var darīt tikai tik ilgi, kamēr ir īstie vārdi. Vēl arī tas, ka sabeidzu nervus."

Viņa turpina: "Kopumā šis laiks nebija nekāds laimes periods, un to ar uzviju juta mana ģimene – tajā laikā lēcu uz ecēšām par katru sīkumu. Tos desmit labdarības akciju gadus es priecājos par visiem gadījumiem, kad izdevās kaut ko labu izdarīt,

izjutu bezgala daudz mīlestības un arī ļoti daudz naida.

Gāju uz veikalu un katrreiz domāju – dabūšu vai nedabūšu atkal ko sliktu dzirdēt? Tu uzvelc baltu blūzīti, bet garām iet sieviete un saka: "Nuja, balta blūzīte! Jūs jau nemaz neesat tik balta, kā te iztaisāties!" Tad kādu blūzīti man jāvelk? Melnu?"

"Varbūt daudziem tiešām likās, ka es vācu naudu sev?" - neizpratnē ir Pasternaka.

"Esmu arī dzirdējusi cilvēkus sakām: tā taču ir liekulība, jūs vācat naudu bērnam, kurš nekad nestaigās, un sakāt – lai viņš varētu staigāt, mums jāpalīdz. Bet tie cilvēki nespēj iedomāties, kā jūtas tā bērna mamma.

Mēs esam diezgan ciniska sabiedrība. Tāpēc izlēmu, ka man to nevajag, un aizbēgu – gan no labā, gan sliktā.

Tas periods ir beidzies," intervijā atklāj Pasternaka.

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu