Šogad ierakstu iesniegšana balvai "Zelta mikrofons" ir bez maksas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
MMMM ceremonijā "Zelta mikrofons"
MMMM ceremonijā "Zelta mikrofons" Foto: publicitātes

Atbalstot mūziķus un producentus šajā saspringtajā gadā un svinot savu 25. jubileju, šogad mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons" ierakstu iesniegšana būs bez reģistrācijas maksas.

Šogad balvas organizatori, biedrība “Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība” (LaMPA), lēmusi atcelt ierakstu iesniegšanas dalības maksu. Līdz šim, iesniedzot ierakstu, bija nepieciešams veikt reģistrācijas maksu 25 eur apmērā par katru kategoriju, uz kuru tiek pieteikts ieraksts.

"Aizvadītais gads ir bijis neskaidrības un satraukumu pilns. Mūziķu ikdiena ir kļuvusi pavisam citādāka un nākotne – neprognozējama. Tomēr par spīti visam mūziķi turpina radīt, ierakstīt un būt kopā ar saviem klausītājiem visos iespējamos veidos. Darbs studijās kļuvis vēl intensīvāks, jo tas ir faktiski vienīgais veids, kā saglabāt radošumu un nepazust Covid-19 virpulī. Mūzikas ierakstu gada balva "Zelta mikrofons", svinot savu 25. jubilejas gadu, vēlas atvieglot ierakstu iesniegšanas kārtību un  iepriecināt mūziķus, ļaujot pretendēt uz gada nozīmīgāko apbalvojumu mūzikā bez papildu izdevumiem. Kā arī šogad liksim uzsvaru uz ierakstu iesniegšanu elektroniskā formātā, tādējādi arī atvieglojot iesniegšanas procesu. Esam sagatavojuši visu, lai mūziķi savu dalību varētu pieteikt attālināti. Tomēr tie, kas vēlas, lai tiktu izvērtēts arī ieraksta vizuālais noformējums, tos joprojām varēs iesniegt fiziskā formātā – kā katram ērtāk," stāsta LaMPA valdes priekšsēdētāja, balvas "Zelta mikrofons" producente Elita Mīlgrāve.

Jau 1. novembrī sāksies ikgadējā ierakstu pieņemšana balvai un turpināsies līdz pat 2. decembrim. Vērtēšanai tiks pieņemti visi ieraksti, kuri ir izdoti laika posmā no 2019. gada 2. decembra līdz 2020. gada 1. decembrim.

Ierakstu iesniegšanas kārtība, nolikums un cita aktuālā informācija pieejama mājaslapā www.zeltamikrofons.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu