Adele komentē baumas par savām attiecībām ar slavenu reperi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/adele, AFP/SCANPIX / TVNET kolāža

Līdz faniem nonākušas ziņas, ka iemīļotā britu dziedātāja Adele esot attiecībās ar reperi Skeptu. Nu pati Adele komentējusi izskanējušās runas. 

Trešdien, 28. oktobrī, dziedātāja Adele vietnē "Instagram" publiskoja foto, pie tās rakstot: "Brīnišķīgi pavadīju laiku SNL! Paldies par fantastiskajiem aktieriem, komandu, rakstniekiem un producentiem. Jūs esat lieliski! To darīju sava prieka pēc, un ceru, ka tas arī jūs iepriecināja! Lai veicas vēlēšanās, Amerika, es tevi mīlu. Pieskatiet viens otru un neesiet tik skarbi pret sevi. Jauku Halovīnu!”

Ieraksta beigās Adele komentēja savu attiecību statusu: "Tagad dodos atpakaļ uz savu alu, kur varu turpināt būt brīva kaķu tante! Tiekamies nākamgad!"

Runas par Adeles un Skeptas attiecībām izskanēja 2019. gada septembrī, kad dziedātāja izšķīrās no vīra Saimona Konecki. Pagājušajā mēnesī Adele un reperis Skepta tika manīti kopā izbaudām Londonas naktsdzīvi.

Kāds avots apgalvojis, ka "starp viņiem kaut kas veidojas - viņi apgrozās vienā un tajā pašā Londonas sabiedrības lokā, un izskatās, ka Adelei ir jautri."

Intervijā ziņu portālam "IBTimes UK" Skepta sacīja: "Adele man visu laiku raksta un palīdz saglabāt kontroli. Mēs runājam par to, kā mums iet."

Reperis pat atzina, ka 2016. gadā viņš bija nolēmis pamest mūziku. Adele viņam palīdzēja un iedrošināja turpināt darīt iesākto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu