Trīs HBO šausmu seriāli, ko skatīties Helovīnu naktī (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džūda Lovs seriālā "Trešā diena" (The Third Day)
Džūda Lovs seriālā "Trešā diena" (The Third Day) Foto: HBO

Tā kā publisko pasākumu ierobežošana un distances ieturēšana nu ir kļuvusi par daļu no mūsu ikdienas, Helovīnus nāksies vien pavadīt mājās. Lai arī biedējošas svinības var izpalikt, var izvēlēties kādu no HBO šausminošajiem seriāliem, kas pieejami "LMT Viedtelevīzijā". Iekārtojies uz dīvāna un pazūdi pārdabisku spēku un noziegumu pasaulē!  

Trešā diena (The Third Day)

Seriāls “Trešā diena” (The third Day) ir stāsts par skumjām un ciešanām, kur zūd robežas starp realitāti un iztēli. Seriāla sižets veidots vairākās daļās, un pirmajā daļā kāds vīrietis Sems (Džūda Lovs) apmeklē noslēpumainu salu pie Lielbritānijas krastiem. Tur viņš satiek vietējo iedzīvotāju grupu, kura ir gatava darīt visu iespējamo, lai saglabātu savas mājas un tradīcijas. Salas iedzīvotāju slepenie rituāli noved Semu pie cīņas ar savas pagātnes traumām un zaudējumiem, un robeža starp realitāti un iztēli sāk pazust.

Seriāla trešās daļas "Ziema" režisors ir Filipa Loutorps (Philippa Lowthorpe). Tā seko Helēnai (Naomija Harisa) – kādai svešiniecei ar ļoti spēcīgu gribasspēku, kura ierodas salā. Arī šajā daļā zūd robeža starp fantāziju un realitāti, un Helēna ar ģimeni ir nokļuvusi salas sašķelto spēku vidū to  vētrainajā cīņā par salas likteņa izlemšanu.

Seriāla reklāmas rullītis.

Atstumtais (The Outsider)

Šī ir slavenā Stīvena Kinga šausmu romāna ekranizācija, kas pie skatītājiem nonāca šī gada sākumā. Spriedze un pārdabisku notikumu kopums caurvij seriāla sižetu. Sižeta pamatā ir kāda zēna slepkavības izmeklēšana, kuras laikā seriāla galvenais varonis – policijas detektīvs atklāj ne tikai dažādus faktus un pretrunīgus pierādījumus par pašu slepkavību, bet arī izraisa negaidītu notikumu pavērsienus, kas slēpj neizskaidrojamu mistiku un pārdabiskus elementus. Seriāla galvenajās lomās redzams aktieris Bens Mendelsons (Ben Mendelsohn), aktrise Sintija Erivo (Cynthia Erivo), Emmy balvai nominētais Bils Kamps (Bill Camp) un citi.

Seriāla reklāmas rullītis.

Īstās asinis (True Blood)

Ja esi vampīru un pārdabisko būtņu piekritējs, šis seriāls būs domāts tieši Tev! Seriāla sižets stāsta par kādu viesmīli Sokiju ar pārdabiskām spējām lasīt cilvēku domas, kas strādā vietējā bārā. Kādā vakarā bārā parādās vampīrs, kurš uzreiz pievērš viesmīles uzmanību, taču tāpēc, ka jaunā meitene nespēj nolasīt viņa domas, Sokija saprot, ka puisi, kas viņai ir iepaticies, ir vampīrs. Neskatoties uz to, ka ir izgudrotas sintētiskās asinis, kas ļauj vampīriem  beidzot dzīvot starp cilvēkiem un baroties, cilvēkus nenogalinot, bailes par savu dzīvību un seriāla noslēpumainais sižets liks skatītāju asinīm plūst nedaudz straujāk.

"True Blood"
"True Blood" Foto: HBO

Seriāla reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu