Pārceļ festivāla "Rīgas ritmi 2020" noslēguma koncertus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Noslēdzas festivāla "Rīgas ritmi" vasaras koncerti – trešā diena
Noslēdzas festivāla "Rīgas ritmi" vasaras koncerti – trešā diena Foto: publicitātes

Covid-19 ārkārtas situācijas dēļ nolemts pārcelt festivāla "Rīgas ritmi 2020" noslēguma koncertus - Raimonda Paula trio džeza plates "Pastaiga pa Rīgu" prezentācijas koncerts VEF kultūras pilī no 19. novembra pārcelts uz 10. decembri, bet amerikāņu dziedātāja Klārka Bekhema un kubiešu pianista Roberto Fonsekas koncerti - uz nākamā gada oktobri.

Kā informēja festivāla rīkotāju pārstāvis Kaspars Zaviļeiskis, Paula džeza trio muzicē vēl divi leģendāri mūziķi - igauņu kontrabasists Toivo Unts un latviešu sitaminstrumentālists Māris Briežkalns. Jaunais džeza albums, kas tapis pandēmijas ierobežojumu laikā un ierakstīts "Latvijas Radio" 1. studijā, ir jaunu džeza skaņdarbu apkopojums, kas pirmoreiz klausītājiem tiks prezentēts 10. decembrī VEF kultūras pilī.

Savukārt amerikāņu popdžeza un soulmūzikas dziedātājas Bekhema koncerts no šā gada 10. decembra pārcelts uz nākamā gada 15.oktobri, bet kubiešu džeza pianista Fonsekas un Danajas Suarezas koncerts no šā gada 13. decembra pārcelts uz 2021. gada 16. oktobri.

Zaviļeiskis atzīmēja, ka visas iegādātās biļetes būs derīgas arī jaunajos norises datumos. Tāpat organizētāji atgādināja, ka koncertu apmeklētājiem tīmekļvietnē "bilesuserviss.lv" jāpārliecinās, vai iegādātā biļete ir personalizēta. Ja tas nav izdarīts, tad ir jāievada nepieciešamā informācija. Apmeklējot pasākumu, kopā ar biļeti būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un jāievēro konkrētajā brīdī valstī noteiktie epidemioloģiskie noteikumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu