Daudzsološie debitanti Loreta Reide un SourJ atrod kopīgu valodu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Loreta Reide
Loreta Reide Foto: Aleksandra Vdovenkova

Jaunā dziedātāja Loreta Reide, kas plašāku atpazīstamību guvusi ar singlu "Zāles", jaunajā dziesmā "Stāvi manā priekšā tu" sadarbojas ar reperi un dziedātāju SourJ. Dziesmai tapis arī krāsains videoklips.

Lai arī maijā izdotais minialbums “Ieroči” ir Loretas Reides debija popmūzikā, jauno dziedātāju un dziesmu autori interesē arī alternatīvāks skanējums, ko viņa realizē šajā dziesmā. Tās idejai Loreta iedvesmojusies panku grupas “PND” koncertā, tāpat viņu uzrunāja arī repera SourJ patiesums, valodas izjūta un ritmiskums, un abi mākslinieki nolēma sadarboties. Dziesmā ir atsauces arī uz new metal stilistiku, bet tematiski to caurvij popmūzikai raksturīgā romantiskā stīga – dziesma būs vajadzīgais “plāksteris” svaigi salauztai sirdij un motivēs saglabāt ticību sev.

“Stāvi manā priekšā tu” tapšana ir komandas darbs,  kurā savu artavu devuši mūziķi un producenti - Agnese Rakovska, Mārtiņš Gailītis un Kristaps Ērglis.

Dziesmas videoklips tapis sadarbībā ar zvaigznajs.lv un Loreta atzīst, ka bijis līdz šim trakākais piedzīvojums: "Uz manas sejas rāpoja zarkukaiņi, es sašķaidīju torti, mēs dedzinājām papīru un darījām citas dauzonības."

Foto: Aleksandra Vdovenkova

Loreta Reide ir dziedātāja un dziesmu autore, kas plašākas publikas uzmanību ieguva šogad – 27. maijā iznācis mazalbums "Ieroči", no kura singlus "Zāles" un "Ieroči" ļoti labi ir uzņēmušas radio stacijas. Koncertos Loreta uzstājas kopā ar grupu, kurā spēlē tādi pieredzējuši mūziķi kā Matīss Repsis, Gvido Valters.

Noskaties jauno videoklipu! 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu