Kopdziesmā apvienojas "Saldās sejas" un "Labvēlīgais tips"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Grupa “Saldās sejas” turpina realizēt septembrī aizsākto projektu “12”, kura ietvaros katra mēneša pirmajā datumā tiek izdots jauns mēneša skaņdarbs. Dziesmas “Decembris” īpašie viesi ir grupa “Labvēlīgais tips”.

"Nu kurš gan tagad grib klusus, mierpilnus svētkus ģimenes lokā un sveču gaismā? Neticiet, ja kāds tā saka! Tāpēc atsaucāmies Guntara Rača un grupas “Saldās sejas” pēdējā brīža piedāvājumam kopā ierakstīt kādu optimistiskāku noti muzikālajos celiņos. Pēdējā laikā jau ir ļoti populāri, ka izpildītāju saraksts ir garāks par dziesmas nosaukumu. Un, ja sajauc cukuru ar raugu, tad jau katrs zina, kas tur var sanākt. Mēs gribam svētkus - ballīti līdz rītam, satikt draugus un mūsu fanus, šaut salūtu un šampanieša korķus, dziedāt do un fa, uzgriežot pilnā skaļumā dziesmu “Decembris”,” - tā grupa "Labvēlīgais tips".

Video: Saldās sejas un Labvēlīgais tips "Decembris".

Dziesmu ierakstīja un miksēja Gints Stankevičs. Dziesmā izmantots itāļu producenta un ģitārista Džanlukas Verengia (Gianluca Verrengia) ierakstīta ģitāras un perkusiju “cilpa”. Itāļu producents bija patiesi priecīgs par iespēju attālināti piedalīties dziesmas ierakstā.

Guntars Račs: “Patiesībā bija plānots, ka skaistu decembra dziesmu mums uzrakstīs Jānis Lūsēns, bet pēdējā brīdī es pārdomāju, jo pavisam nejauši uzgāju Džanlukas ģitāras un perkusiju “cilpu”, kas bija tik enerģiska, ka iedvesmoja pašam šoreiz sarakstīt arī dziesmas melodiju.”

Dziesmas videoklipu veidojis Kaspars Dvinskis (Dween Productions), un tajā piedalās dejotāja Laura Strazdiņa, kas ir arī klipa galvenā varone. Dejas improvizāciju iestudēja horeogrāfe Ieva Biteniece.

Foto: Ieskats studijas darbā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu