Video ⟩ Katrīne Sauliete, vadot kemperi, izraisa avāriju (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

5. novembrī kanālā 360TV būs skatāms šovs “Četri uz koferiem” speciālizlaidums, kurā četras slavenības krāmēs ceļasomas un iepazīs Latviju.

Šajā tūrē pulcināti atmiņā paliekošākie visu šova “Četri uz koferiem” sezonu dalībnieki – Latvijā zināmākais krišnaīts Uģis Kuģis, dziedātāja Samanta Tīna, multimākslinieks Kašers un influencere Katrīne Sauliete.

Turklāt ceļā viņi dosies neparastā un neierastā veidā – mājā uz riteņiem jeb kemperī.

Pirmajā ceļojuma dienā ceļabiedrus izklaidēt un izrādīt savus dzimtos Limbažus uzņemsies Uģis Kuģis. Tomēr, ieraugot kemperi, ar ko slavenībām jādodas ceļā, neviens no dalībniekiem nebūs gatavs sēsties pie izmēros iespaidīgā braucamā stūres.

Izrādās, Uģim nav autovadītāja apliecības, bet Kašers un Samanta droši jūtas, tikai stūrējot mašīnu ar automātisko ātrumkārbu.

Izaicinājumam piekritīs Katrīne Sauliete, taču šis lēmums beigsies ar avāriju. Iebraucot Limbažos un cenšoties “noparkot” kemperi, Katrīne apskādēs kādas vietējās iedzīvotājas auto.

Kašers un Uģis Kuģis uzreiz dosies apskatīt negadījuma vietu un novērtēt bojājumus, kamēr Katrīne un Samanta uz stresa pilno situāciju reaģēs pavisam sievišķīgi. Tiesa, Sauliete uzsvērs, ka tie ir stresa smiekli.

Kā notika šis negadījums, uzzini video, bet to, kā slavenības atrisināja nepatīkamo starpgadījumu ar sabojātā spēkrata īpašnieci, uzzini sestdienas vakarā kanāla 360TV un YouTube kanāla “Brīvdienas TV”.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu