Video ⟩ Magones mērs ir pilns: viņa dodas skaidrot attiecības ar savas mājas bijušajiem saimniekiem (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem jau labi zināmas samilzušās nesaskaņas starp Magoni un Gulbenes pusē iegādātās mājas bijušajiem saimniekiem. Nu konflikts uzņēmis jaunus apgriezienus.

Jau vēstījām, ka Magone īpašumu nopirka aptuveni pirms gada, taču bijušie saimnieki turpina pieprasīt tajā atstātās mantas, kuras iepriekš bija atvēlējuši jaunajiem “Avotiņu” iemītniekiem. Vēl vairāk – pie Šutoviem uzstājīgi vērsies mājas bijušās īpašnieces dzīvesbiedrs, kurš ir pārliecināts – īpašumā atstātās mantas ir viņa un tās iespējami ātri ir jāatgūst. Turklāt bijušais saimniekpāris pat sarīkoja savdabīgu protesta akciju un patvaļīgi Magones pagalmā nozāģēja eglītes.

Šutovu ģimenei nav pieņemama šāda miera traucēšana, un Magone ir pārliecināta: juridiski ne bijušai īpašniecei, ne viņas dzīvesbiedram neesot tiesību celt kādas prasības. Magone savas saistības ir izpildījusi, un arī pirkšanas-pārdošanas akts ar konkrēti uzskaitītām lietām, kuras pāriet vai, gluži otrādi, nepāriet jauno saimnieku īpašumā, neesot sastādīts. Tāpat Magone neslēpj, ka pati vairākas reizes atgādinājusi kundzei visas svarīgās mantas no īpašuma paņemt, un aizdomājas: cik tad ilgi pēc darījuma noslēgšanas, bijušajai saimniecei ir tiesības uz tām pretendēt?

Lai reizi pa visām reizēm mudinātu “Avotiņu” bijušās saimnieces ģimeni viņu vairs netraucēt, Magone pati ņems grožus savās rokās un dosies skaidrot attiecības.

Tiesa, nekur tālāk par durvīm Magone netiek – viņu sagaidīt iznāk kāda sieviņa gados, kamēr pats kungs pagalam saniknojas par negaidīto vizīti un aiz aizvērtām durvīm “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes virzienā raida skaļus apvainojumus un izsaukumus.

Savukārt Magone uzstāj, ka vīrietim ir jārisina attiecības nevis ar viņu, bet gan ar “Avotiņu” bijušo saimnieci, ar kuru Šutovi slēguši darījumu un kura esot ēkas vienīgā īpašniece.

“Es pirku māju no Ligitas. Ligita teica, ka viņa ir vienīgā īpašniece un man nav nekādu saistību ar visiem piegulētājiem, kas te pagastā, rajonā atrodas. Es kārtoju darījumu tikai ar kundzi vienu. Tad lai viņi visi iet pie viņas un prasa, kāpēc pie manis nāk? Ja vecene atdeva visu, kas te ir, pārdeva ar visām apakšbiksēm, es tagad neiešu visiem izsolē kārt uz naglām biksītes – lūdzu, re kur Ilzes biksītes, palika Modra pufaiciņš, te vēl Pēterīša prezervatīvs izlietotais... Es to nedarīšu. Tas ir jādara Ligitai," sašutumu 9. decembra “Slavenības. Bez filtra” sērijā neslēpj Magone. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu