Noskaidrotas "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas finālistes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV šova “Caur ērkšķiem uz...” dalībnieku ceļš pretim pārmaiņām nonācis finiša taisnē, un jau pēc nedēļas taps zināms, kura dalībniece kļūs par projekta ceturtās sezonas uzvarētāju. 

Mirkli pirms lielā fināla dalībnieces un arī eksperti lēma, ka mājās jādodas trakulīgajai Inārai no Cēsīm, kura uz projektu bija nākusi, lai iemācītos pateikt "nē" ballītēm, kā arī kaitīgajiem ieradumiem un būtu laba mamma savam mazajam dēliņam.

Fināla priekšvakarā dāmas bija sadalījušās divās arvien asāk konfliktējošās koalīcijās - ar Ingu un Kristīni vienā frontes pusē, bet Gintu un Ināru - otrā. Tāpēc pirms paziņošanas, kuras sievietes turpinās dalību projektā, šova vadītājs Jānis Bukums savā runā aicināja “Ērkšķu” dalībnieces ieslēgt kritisko domāšanu un atcerēties, ka projekta laikā dalībnieki visi ir mainījušies un, iespējams, priekšstats, kas radies par kolēģi, viņu pirmo reizi ieraugot, ir bijis nepareizs.

“Neaizmirsīsim kritisko domāšanu, jo naids, dusmas, nepatika ir sava veida mirkļa kaprīze. Tāpat var būt arī ar draudzību - ja šobrīd šķiet, ka ir draudzība "līdz kapa malai", tā varbūt ir tā sauktā “kara laka draudzība”, kas pēc gada, iespējams, mainīsies,” sacīja Bukums.

Šoreiz lēmumu, kura dalībniece dosies mājup, pieņēma gan eksperti, kuri plecu pie pleca bija darbojušies kopā ar meitenēm, gan pašas dalībnieces. Iekšējā balsojumā skaidri iezīmējās izveidojušās koalīcijas - Kristīne un Inga nosauca Ināras vārdu, sakot, ka viņa neesot mainījusies, vērpjot intrigas un projektā uzvedoties kā “bērnudārzā”. Kolēģes šerpais raksturs nodarot vairāk ļaunuma nekā labuma, jo tā dēļ viņa zaudējot cilvēkus, kas tik tiešām gatavi sievietei palīdzēt. Turpretim Ginta un Ināra balsoja pret Ingu, uzsverot, ka viņa līdz galam tomēr nesot atvērusies, nonākot pretrunās pati ar sevi un esot depresīvi noskaņota.

Izšķirošā balss šoreiz piederēja ekspertiem, kuri Ināras vieglprātīgās izturēšanās un neieinteresētības dēļ viņai piešķīra divus “mīnusa punktus”.

Līdz ar to kopvērtējumā kļuva skaidrs, ka projektu jāpamet tieši cēsniecei Inārai.

Uzzinot, ka nāksies šķirties no draudzenes, Ginta izplūda asarās, bet pati Ināra ziņu uztvēra mierpilni, sakot, ka projektā daudz ko ieguvusi, mācījusies un esot gatava iet mājās. Tiesa, pēcāk jaunā sieviete neslēpa, ka, protams, būtu gribējusi iekļūt finālā, bet tikt četriniekā arī esot ļoti labi. "Tas ir daudz! Es gribu sākt normāli dzīvot, bez ballītēm. Nu protams, kādreiz jau jā, protams, es aiziešu uz kādu ballīti un izdzeršu kādu kokteili, bet ne jau tā kā iepriekš. Narkotikas - nē, nekādas! Alkoholam ikdienā arī nē,” – apņēmīgi sacīja Ināra.

Jau nākamnedēļ pie skatītājiem nonāks “Caur ērkšķiem uz...” lielais fināls, kas sola pavisam negaidītus pavērsienus. Ko par meiteņu savstarpējām attiecībām un apņēmību mainīties teiks radījuma eksperti un kurai no finālistēm vēlēs uzvaru? Vai pārējie projekta dalībnieki būs ar viņiem vienisprātis? Kura no sirds būs gatava sākt jaunu dzīvi un kļūs par “Ērkšķu” ceturtās sezonas uzvarētāju?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu