Video ⟩ Četras pašmāju slavenības iekuļas nepatikšanās ar policiju (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Piedzīvojumu šova “Četri uz koferiem” 12. decembra sērijā slavenību četrotne - Uģis Kuģis, Kašers, Samanta Tīna un Katrīne Sauliete - iekuļas nepatikšanās, kurās iesaistās pat policija.

Šī ceļojuma diena ir nodota dziedātājas Samantas Tīnas pārziņā, kura pati sēžas pie kempera stūres un draugus ved uz savu dzimto pilsētu – Tukumu.

Arī šoreiz pārsteigumu netrūkst - gaidāmas iepazīšanās ar Samantas bērnības un jaunības takām, izbrauciens ar vietējiem baikeriem, ekskluzīvs dziedātājas koncerts un smalkas vakariņas Jaunmoku pilī.

Taču kāds no Samantas uzdevumiem četrotnei krietni pakutina nervus – viņi būs devušies izbraucienā ar laivu pa ezeru, kad pavisam negaidot slavenības nonāks policijas redzeslokā. 

Šajā brīdī pagalam neveiklu misēkli piedzīvo Katrīne Sauliete, kura, ieraugot policistus, nodomā, ka tā ir kārtējā Samantas sarīkotā izklaide, bet likumsargi – striptīzdejotāji.

Skatītājiem spilgtā atmiņā palikusi iepriekšējā sērija un kempera avārija, ko slavenības piedzīvoja Limbažos. Uģis Kuģis ceļabiedrus vēlējās iepazīstināt ar savu dzimto pilsētu, taču, tā kā viņam nav autovadītāja apliecības, iespaidīgo braucamo apņēmās stūrēt košā influencere Katrīne Sauliete un, neaprēķinot spēkrata izmērus, pamatīgi apskādēja kādas vietējās iedzīvotājas auto. 

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu