Linda Mūrniece atklāj jaunas detaļas par savām kāzām un saderināšanās gredzenu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

360TV raidījumā “Pasaki to skaļi” uzņēmēja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece-Freiberga pirmo reizi pastāstīja par savām kāzām ar mīļoto vīrieti Agri Freibergu. 

Atgādinām, ka Mūrniece-Freiberga 11. novembrī pārsteidza visus ar ziņām par savām trešajām laulībām.

Uzņēmējas vīrs ir liepājnieks, kurš darbojas tirdzniecības jomā, un abi iestūrēt laulības ostā lēma pēc divu mēnešu pazīšanās, kāzas sarīkojot pandēmijas laikā.

“Mēs izlēmām – ko tur mūsu vecumā, neko sasteigt nevar – jāprecas Lāčplēša dienā, kas ir Latvijai nozīmīgs datums. Mums prieks, ka tajā datumā bija brīvs laiks un mūs piekrita salaulāt,” par lēmumu teikt jāvārdu dalījās Linda.

Vaicāta, ar ko vīrs Agris viņu savaldzinājis, Linda pajoko, ka viņam esot ļoti labs uzvārds. “Es pēc uzvārda vīru izvēlējos,” smejas Mūrniece-Freiberga, piebilstot, ka mīļotais esot ļoti nosvērts cilvēks, tāds, kurš atstāj par sevi uzticamu iespaidu un ir kā stiprais plecs, pret kuru balstīties.

Viņa arī neslēpj, ka doma par laulībām sākotnēji bijusi joks, kas pēc nedēļu ilgas pazīšanās izskanējis kādā pasākumā, bet saderināšanās gredzenu uzņēmēja esot saņēmusi vien dienu pirms laulību ceremonijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu