Vairākas pašmāju slavenības esot pārkāpušas ierobežojumus, sarīkojot Jaunā gada ballīti (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Portāls TVNET no kāda vērīga lasītāja saņēmis foto un video, apgalvojot, ka vairākas pašmāju slavenības pārkāpušas pulcēšanās ierobežojumus. 

Kā informē TVNET lasītājs, vairākas pašmāju slavenības sagaidījušas Jauno gadu Abgunstes muižā. Viņu vidū bija dziedātāja un šā gada Latvijas pārstāve «Eirovīzijā» Samanta Tīna, multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) ar mīļoto vīrieti Jāni Miņinu un blogere Indra Salceviča.

Foto: TVNET lasītāja kolāža
Foto: instagram/samantatina

Visas minētās slavenības sociālajos tīklos publiskojušas līdzīgus kadrus, kuros, lai arī nav redzamas sejas, tomēr noprotams, ka visi atrodas vienās un tajās pašās telpās, lietojot vienādas glāzes, dedzinot brīnumsvecītes un publiskojot foto pie viena un tā paša kamīna.

Kā zināms, saistībā ar Covid-19 izplatību patlaban ir aizliegts rīkot arī privātus pasākumus un privātu pulcēšanos, izņemot pasākumus vienas mājsaimniecības ietvaros. Proti, cilvēki kuri ikdienā dzīvo kopā drīkst kopā svinēt svētkus.

TVNET uzrunāja Samantas Tīnas menedžeri Santu Kolu, ar kuras starpniecību Samanta Tīna komentēja šo situāciju, apgalvojot, ka svētkus aizvadījusi vienas mājsaimniecības ietvaros. «Tā kā mājsēdi ir atļauts pavadīt laukos, viesu namos un viesnīcās, kuras cilvēki iepriekš jau laicīgi bija rezervējuši, es Jauno gadu, ievērojot visus valstī noteiktos noteikumus, kuriem cenšos sekot līdzi un aicinu to darīt arī citus, sagaidīju ārpus Rīgas, savas mājsaimniecības lokā!» - portālam TVNET atklāja Tīna.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu