Video ⟩ Kašers pirmo reizi ļauj ielūkoties savā un mīļotā vīrieša mājoklī (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunā sezona ar Latvijā zināmākā vīriešu pāra - Kašera un Jāņa Miņina - dalību TV ekrānos nonāks 25. janvārī, ļaujot ielūkoties abu mājoklī un atklāt, kā pāris sadala pienākumus.

Kašera dzīvesbiedrs steidz kliedēt stereotipus, pastāstot, ka viņu attiecībās lomas netiekot dalītas un kāds nav “sievišķīgāks vai vīrišķīgāks” – abi vīrieši ir līdzvērtīgi partneri.

“Mēs skatāmies, kas labāk strādā. Man padodas konkrētas lietas, Jānim citas, un kopā mēs visu saliekam vienā veselumā - un mums ir tāds perfekts organisms, kas strādā no visām sfērām. Nav tā, ka tu tagad esi sieviete, es būšu vīrietis. Vai otrādi,” mīļoto papildina Kašers, pajokojot, ka labprāt gan kādu dienu Jāni redzētu sev līdzās kāzu kleitā pie altāra.

Abu attiecībās, kuras sākās 2019. gadā pēc iepazīšanās vietnē “Instagram”, valda īsta harmonija, un arī nozīmīgu strīdu kopdzīves laikā nav bijis. Ja pāra starpā rodas kādas nesaskaņas, tad vien par sīkumiem un drīzāk kā sadzīviska "burkšķēšana" stresa vai noguruma dēļ. Arī par laulībām kā loģisku kopdzīves turpinājumu vīrieši bijuši vienisprātis - lai arī Kašers partneri bildinājis pirmais, arī Jānis jau labu laiku bija izlēmis par tik nozīmīgu soli.

“Slavenības. Bez filtra” pirmajā sērijā Kašers skaidro arī apsvērumus, kāpēc lēmis par labu dalībai šajā projektā. “Man nav bail rādīt savu dzīvi. Pirms pāris gadiem nolēmu – viss, es dzīvoju sev, es dzīvoju, kā es gribu. Un man ir vienalga par komentāriem, pilnīgi vienalga, ko sabiedrība domā, – es vienkārši gribu dzīvot patiesu dzīvi, neko netēlojot un neko nefeikojot. Vai nu jūs to pieņemat, vai nepieņemat - līdz ar to man nav kauna vai bailes kaut ko rādīt. Nē, tāds es esmu un tā ir mana dzīve,” skatītājiem drosmīgi saka Kašers un neslēpj, ka ir laimīgs tieši tāds, kāds ir.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu