Kaspars Saulietis saskāries ar smagu depresiju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/sauljukas91

Bijušais hokejists Kaspars Saulietis pandēmijas laikā piedzīvojis izmisumu un pat depresiju.

Saulietis vietnē "Instagram" janvāra izskaņā vērsās pie saviem 14 tūkstošiem sekotāju ar ierakstu, kurā neslēpa savas drūmās domas: "Mans mērs ir pilns, tas vairs nelien nekādos krastos! Vēl sešus mēnešus jārēķinās ar esošajiem ierobežojumiem! Tagad iz dzīves, es pats biju tuvu tam, lai visu šito pabeigtu bez mokām! Cik vēl ir tādu cilvēku, kas turas uz pēdējās stīgas!"

Izdevumam "Privātā Dzīve" Saulietis apstiprina, ka saskāries ar depresiju. "Katru rītu smaidīju un novēlēju saviem sekotājiem jauku dienu, lai gan apzinājos – tā man ir sava veida maska. Mēģināju iedvesmot citus, ka viss būs labi. Likās, ka palīdzu apkārtējiem, tomēr beigās man pašam vairs nebija, kam prasīt palīdzību," atklāj sportists.

Saulietis, drauga mudināts, vērsies pie ārsta, kurš izrakstījis viņam antidepresantus. Arī bijusī sieva un divu meitu mamma Katrīne Sauliete bijusi liels atbalsts. "Man tā arī pateica – tev pazudis laimes hormons. Labi, ka antidepresanti nebija jālieto ilgstoši. Jau pēc nedēļas smaidīju, beidzot man bija spēks kaut vai iztīrīt dzīvokli un nomazgāt nedēļu krātos netīros traukus," saka Saulietis. 

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu