Noklausies "The Rolltones" dziesmu "Pēdējais autobuss"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Rolltones"
"The Rolltones" Foto: publicitātes

Apvienība "The Rolltones" (agrāk pazīstama kā "Flame & The Rolltones") laiž klajā lirisku balādi latviešu mēlē "Pēdējais autobuss".

Dziesma ir grupas otrais singls no gaidāmā albuma latviešu valodā. Dziesmas mūzikas un teksta autors ir grupas dziedātājs Atis Zviedris, bet par kopējo skanējumu parūpējušies grupas dalībnieki kopā ar mūziķiem Ritvaru Garozu (taustiņinstrumenti) un Oskaru Ozoliņu (trompete).

Skaņdarba "Pēdējais autobuss" producents ir grupas basģitārists Valters Sprūdžs, ierakstu un skaņas apstrādi ir veicis Mārtiņš Burkevics, savukārt dziesmas teksta video ir veidojusi Linda Stūre.

"Dziesma ir muzikālas pārdomas par šo savādo laiku. Mūsu ikdienas steigu ir nomainījuši brīži, kurus pavadām ar saviem tuviniekiem, un varam netraucēti izbaudīt tukšās ielas, sniegoto ziemu un dzīvot palēninātā režīmā," tā par dziesmu saka Atis. "Arī mēs, grupa "The Rolltones", ar nepacietību gaidām, kad varēsim sastapties ar saviem klausītājiem, bet, kamēr koncertdarbība klātienē nav iespējama, aicinām ikdienā vairāk patērēt Latvijā radītu mūziku."

Noklausies "The Rolltones" dziesmu "Pēdējais autobuss".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu