Aculiecinieka video Evelīna Pārkere ar savu glauno auto esot ieslīdējusi grāvī (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kāds aculiecinieks sociālajos tīklos publiskojis video, kurā iemūžināts ceļu satiksmes negadījums netālu no Tukuma. Vērīgākie norādījuši, ka viena no video redzamajām automašīnām varētu piederēt influencerei Evelīnai Pārkerei. 

Atgādinām, ka Pārkere janvāra izskaņā saviem sekotājiem pavēstīja, ka tikusi pie sava pirmā auto - glauna "Lexus", kura cena svārstās no 20 līdz 25 tūkstošiem eiro.

Vietnes "Facebook" lapā, kurā tiek publiskota informācija par ceļu satiksmes negadījumiem Latvijā, parādījies video ar negadījumu, kas noticis 5. februārī uz Ventspils šosejas, 13 kilometrus no Tukuma.

"Automašīnas kā boulinga ķegļi noripojušas no šosejas," rakstīts pie video.

Lai arī video nekas nav minēts nekas par automašīnu braucējiem, tomēr ātri vien pēc tā parādīšanās internetā cilvēki metās ziņot, ka viena no automašīnām, kas ieslīdējusi grāvī, esot tieši Pārkeres. 

2021.gada 5.februārī 13 km no Tukuma, Ventspils šoseja. Automašīnas kā boulinga ķegļi noripojušas no šosejas. #sadursme #sadursmelv #csng #avarija #paldiessekotajam #braucdrosi

Posted by Sadursme.lv on Svētdiena, 2021. gada 7. februāris

0:43 sekundē redzams balts spēkrats, kas līdzinās influenceres jaunajam auto, kā arī pie tā stāv meitene zaļā jakā, kas izskatās tāpat kā Pārkeres jaka, ar ko viņa regulāri pozē fotogrāfijās. 

Pati Pārkere gan nav komentējusi incidentu, kurā, iespējams, iesaistīta. 

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu