Jauns vārds pašmāju hiphopā: Repere BDM (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
BDM
BDM Foto: Ekrānuzņēmums

Ar debijas singlu un video "IG mīla" pašmāju hiphopa mūzikā sevi piesaka jauna repere BDM, kura savu patieso identitāti pagaidām neatklāj.

"BDM singls klausītājus aizved mūsdienās tik raksturīgo virtuālo attiecību līkločos, iezīmējot nozīmīgo lomu, kādu sociālie tīkli ieņem attiecību veidošanā, nereti kļūstot par vienīgo instrumentu, ar kura starpniecību iespējams komunicēt ar savu simpātiju," teikts reperes preses paziņojumā. 

"Jau gadiem ilgi cilvēki iepazīstas, veido un uztur attiecības sociālajos tīklos, bet pandēmijas laikā virtuālo attiecību loma cilvēku dzīvē ir sasniegusi nebijušu līmeni. Mēs ne tikai iepazīstamies un uzturam savstarpējās attiecības, bet arī mīlam, strīdamies un izšķiramies internetā. Un tas, viennozīmīgi, ir grūtāk nekā reālajā dzīvē," stāsta BDM.

BDM
BDM Foto: publicitātes

Skaņdarba vizuālā noformējuma idejas autori un īstenotāji ir radošā aģentūra 2B Creative. Video skatītājus aizved naksnīgā braucienā pa Rīgas ielām, ļaujot tiem kļūt par pavadoņiem hiphopa izpildītājas ceļā uz tikšanos ar savu mīļoto. 

BDM debijas singls tapis 401 un Prime Time Records ierakstu studijās. Pie dziesmas ieraksta strādājis pašmāju hiphopa aprindās labi pazīstamais bītmeikers Tablis (Toms Horsts) un mūziķis Jānis Šmēdiņš jeb Fakts, kurš dziesmu arī miksējis un māsterējis. Savukārt dziesmas mūzikas autori ir producentu grupa Beatdemons.

"IG mīla" piedziedājumu iedziedājusi pašmāju dziedātāja Krisy.

Dziesma klausītājiem pieejama Youtube, kā arī populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, tostarp Spotify.

Noskaties.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu