Latviešu mūzikas projekts "Bel Tempo" izdod ceturto singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Bel Tempo"
"Bel Tempo" Foto: publicitātes

Latviešu indie/elektroniskās mūzikas projekts "Bel Tempo" izdod savu ceturto singlu "Guide Me Through" - minimālā lo-fi stilistikā ieturētu romanci. 

Dziesma raisa diskusiju par to, vai mums būtu jāatmet un jāaizmirst savas jūtas, kad esam izvēlējušies šķirties no mīļa cilvēka, vai tomēr jāpiedod un jāglabā kopīgie skaistie brīži?

Noklausies dziesmu!

Dziesma ir jau grupas otrā sadarbība ar Berlīnes ierakstu kompāniju "Amity Recordings". Mūziķi dziesmai izveidojuši arī īpašu dzīvo versiju, ko iespējams izbaudīt video formātā.

"Bel Tempo" ir duets no Rīgas. Pirmsākumos abi mākslinieki iepazinās dziesmu rakstīšanas nometnē RIGaLIVE, bet strādāja attālināti - producents Andis Ansons dzīvoja un strādāja Rīgā, kamēr dziedātājs un komponists Jūlijs Melngailis studēja mūzikas kompozīciju Londonā. Viņi savā mūzikā ietekmējušies no tādiem māksliniekiem, kā Caribou, Jungle, Sampha, Toro y Moi un citiem, apvienojot jutekliskus bītus un analogo sintezatoru skaņas ar maigiem vokāliem un pulsējošiem ģitāras rifiem, kas rada dejojamu un vienlaikus intīmu atmosfēru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu