Didrihsone prāto par savas popularitātes smago nastu (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Influenceres Elīnas Didrihsones izteikumi par homoseksuālu attiecību tēmu sacēla pamatīgu vētru. Nu, kad skandāls ir mazliet pierimis, viņa sociālajos tīklos dalījusies pārdomās par notikušo.

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Didrihsone paskaidroja, ka viņai ir svarīgi būt atklātai pret saviem sekotājiem, un viņa nedomā beigt dalīties ar savu viedokli un ikdienu arī publiski. 

"Kāda meitene man uzrakstīja: "Jūs negribot kļuvāt populāri un atpazīstami." Jā! Tad, kad mēs ar Nauri [Elīnas vīrs - red.] sākām strādāt, tas noteikti nebija mūsu mērķis. Es pat nenojautu, kāda ir tā nasta, kas tev ir jānes. Kad par tevi lejās visa veida sūdi. Un es to vien daru, kā savās sarakstēs pēdējās dienās kādam kaut ko paskaidroju, izskaidroju. Ne tamdēļ es esmu tur, kur es esmu. Es to negribu darīt, jo mana sirds ir tīra. (..)

Ko jūs gribat panākt – lai mēs ielienam melnā maisā un aizslēdzam durvis ciet melnā istabā, un nelienam vairāk ārā? Vai tieši otrādi - es tūlīt skriešu visu paskaidrot, izstāstīt? Nu, nē, ne tamdēļ mana dzīve man ir dota!

Es redzu sevī tādu potenciālu dzīvot, iet uz mērķi un nomotivēt jūs. Es ķeru no tā tādu kaifu, kad meitenes saka: "Esmu iesākusi to un to, Elīn, tu mani motivē arī dienā, kad viss ir sūdīgi." (..) Protams, ka būs tūkstošiem cilvēku, kuri tevi nesapratīs, kuri savā dzīvē neko negrib sasniegt. Viņiem neko šajā dzīvē nevajag. Un viņi mācēs tikai sēdēt uz dīvāna un tevi ļoti sulīgi aprunāt," pārdomās dalījās Didrihsone.

Influencere norādīja, ka viņai ar vīru šis posms esot uzaudzējis "ļoti spēcīgu ādu".

Tāpat viņa piebilda, ka nav zinājusi, cik smagu nastu nesīšot popularitāte: "Pienāks laiks, un es uz šo skatīšos citām acīm. Par mani runā tikai tāpēc, ka es daru un izdaru, man ir panākumi. Ja es būtu nekas, tici man, tu nezinātu manu vārdu."

Atgādinām, ka "Didrihsones skandāls" sākās pēc tam, kad influencere uz kāda sekotāja jautājumu, kāda ir viņas attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem, atbildēja: "Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama. Es viņu nesaprotu, es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu. Esmu kategoriski pret - tā Dievs nav radījis mūs. Sievietei ir jābūt ar vīrieti un vīrietim - ar sievieti."

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu