Sedokova ar skandālu pamet Galkina TV šovu (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

27. februāra Krievijas TV šova "Šovakar" ("Сегодня вечером") sērijā, kuru vada humorists Maksims Galkins, viesojās dziedātāja un latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova. Taču viņas klātbūtne šovā nebija ilga.

Šova epizode tika veltīts mūsdienu "Pelnrušķītēm". Galkins studijā pulcēja tādas šovbiznesa zvaigznes kā MakSim, Olgu Buzovu, Viktoriju Boņu, Sedokovu un citas. 

Galkins norādīja, ka Sedokova jau esot nomainījusi trīs vīrus, un tagad viņai ir jau ceturtais - Jānis Timma, aicinot studijas viesus noskatīties video rullīti par dziedātāju. 

Sižetā tika apskatītas Sedokovas neveiksmīgās laulības un zvaigznes attiecības, kā arī kāzas ar Timmu. Tāpat kadros tika uzsvērts, ka Sedokova ir viena no seksīgākajām un iekārojamākajām sievietēm Krievijā. 

Tiesa, pašai Sedokovai video nepatika. "Sižetā atkārto: viņa apprecējās - uzreiz šķīrās. Man šķiet, ka četri gadi ir daudz. Jā, kādam paveicas un viņš uzreiz atrod vienīgo mīlestību. Man tā diemžēl nesanāca. Un šie "Pelnrušķītes" veidošanās mirkļi - nabadzīga ģimene, tēva neesamība, mamma, kura strādāja un centās mūs pabarot, protams, atstāja iespaidu manā neuzticībā vīriešiem. Bet cilvēks, kurš izveidoja šo sižetu, viņš stigmatizē sievieti un nosoda viņu par mēģinājumu būt laimīgai. Vai man 21 gada vecumā vajadzēja palikt ar vīrieti, kurš dzēra, vai arī, kā mēdza teikt mana māte, būt nevienam nevajadzīgai šķirtenei?" redzēto komentēja dziedātāja.

Galkins centās attaisnoties un skaidrot, ka nav sižeta autors.

"Tik bieži sieviete tiek stigmatizēta. Lai dzīvo kopā ar vīriešiem, kuri sit sievietes," piebilda Sedokova. 

Galkins centās Sedokovai paskaidrot, ka viņa tiekot attēlota kā seksīga dziedātāja. 

"Mani tā uzvilka. Es saklausīju tik daudz naida. Viņi mani ienīst, jo es turpinu augt. Ir sievietes, kuras neaug, kuras nolemj dzīvot šādas dzīves - ar sliktu vīrieti sliktā dzīvoklī. Bet ir sievietes, kas izdzīvo. Tādas kā Olga Buzova, kā Viktorija - mēs esam izdzīvotājas. Par to mūs daudzi nemīl... Tas ir ļoti neglīts sižets arī mana vīra dēļ. Es neprātīgi viņu mīlu. Viņš man deva laimi un gaismu, kas man ir. Tagad viņš ar diviem bērniem sēž restorānā un gaida mani. Tieši šai mirklī. Es gribu pateikt meitenēm: "Sievieti veido cerība, ikdienas darbs ar sevi, labestība un laba sirds."

Sedokova piebilda, ka ir bezgala pateicīga Timmam par to, ka, neskatoties uz šādiem sižetiem, viņš ne reizi nav pārmetis viņai trīs bērnu esamību vai fotogrāfijas apakšveļā. 

Galkins norādīja, ka jebkura mākslinieka sabiedriskās dzīves sastāvdaļa ir baumas un pat apmelošana. Dziedātāja atbildēja, ka nenoraida, ka videoklipā teiktais neatbilst patiesībai, taču aiz tā visa esot bijis garš un darbietilpīgs ceļš augšup.

Pēc tam zvaigzne paziņoja, ka vēlas pamest šovu. Galkins lūdza viņu palikt un noskatīties interviju ar Timmas māti Ausmu Timmu. 

"Vai jūs domājat, ka tūlīt pēc šā stāsta būtu pareizi parādīt mana vīra māti - pašu gaišāko cilvēku šai pasaulē?!" jautāja zvaigzne. 

Sedokova norādīja, ka būtu pretrunā ar sevi, pametot raidījumu ar vārdiem, ka viņai nekad neko nevajadzētu paciest.

"Es ļoti mīlu Jāņa mammu," piebilda Sedokova, ejot prom.

Neraugoties uz to, ka Sedokova pameta šovu, Galkins nolēma parādīt video ar Ausmu Timmu, kura atklāja, ka ar dēla tagadējo sievu tika iepazīstināta vien pēc abu saderināšanās. Viņa atzīmēja, ka pandēmijas un ierobežojumu dēļ viņa ir runājusi ar Sedokovu tikai pa telefonu.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu