Pie skatītājiem atgriežas iemīļotais šovs "Es mīlu tevi, Latvija!" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sestdien, 13. martā, pie skatītājiem ar septīto sezonu atgriežas ģimenes šovs “Es mīlu tevi, Latvija!”. Komandu kapteiņi Jana Duļevska un Valters Krauze stāsies viens otram pretim, lai noskaidrotu, kura komanda šosezon izrādīsies erudītākā, attapīgākā un saliedētākā.

Raidījuma pirmajā epizodē Janas komandā sacenšas grupas “Prāta vētra” bundzinieks Kaspars Roga, “Prāta vētras” menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa un Latvijas Nacionālās operas un baleta direktors Egils Siliņš.

Savukārt Valtera Krauzes komandā - mediķis Rafaels Ciekurs, diriģents Ainārs Rubiķis un aktrise un režisore Rēzija Kalniņa.

Šogad īpašāka nekā citus gadus būs ģeogrāfijas spēle – spēles dalībniekiem būs jāspēj pēc fotogrāfijām atpazīt aizvadītā gada iemīļotākās apskates vietas Latvijā un parādīt tās kartē. Tāpat jaunumi gaidāmi teātra un kino sadaļā, jo arī šī nozare ir piedzīvojusi jaunas vēsmas. Vēl tiks pārbaudīta spēles dalībnieku erudīcija mēmajā šovā, kā arī spēlēsim jau līdz šim iemīļotās spēles un pārbaudīsim spēles dalībnieku zināšanas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu