Agnese Zeltiņa tomēr netiesāsies ar bijušo draugu Brēmani (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Brēmanis un Agnese Zeltiņa
Rūdolfs Brēmanis un Agnese Zeltiņa Foto: LETA

Marta sākumā tapa zināms, ka aktrise un rotu darinātāja Agnese Zeltiņa ir iesūdzējusi tiesā bijušo diplomātu Rūdolfu Brēmani, tomēr nu lieta izbeigta.

Jau vēstījām, ka 15. martā Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā tika skatīta lieta, kurā Zeltiņa apsūdzēja Brēmani, pieprasot no viņa piedzīt naudu par morālo kaitējumu. Zeltiņa esot vēlējusies piedzīt naudu par ciešanām, ko viņai attiecību laikā sagādājis bijušais mīļotais. 

"Privātās Dzīves" rīcībā ir informācija, ka lieta ir izbeigta, jo tiesa pieņēmusi Agneses Zeltiņas atteikšanos no savas prasības. Lēmums šajā lietā stājas spēkā 30. martā. 

Tāpat tiesa lēmusi piedzīt no Zeltiņas par labu Brēmanim ar lietas vešanu saistītos izdevumus, ieskaitot tos Brēmaņa bankas kontā.

Atgādinām, ka Brēmanis ar Zeltiņu izšķīrās aptuveni pirms trim gadiem. Bijušais diplomāts nokļuva dzeltenās preses redzeslokā, jo viņš, esot attiecībās ar Zeltiņu, izteica nepiedienīgus piedāvājumus skropstu meistarei Kristīnei Deimonei - efektīgā rudmate publiskoja ekrānuzņēmumu ar abu saraksti, kurā no Brēmaņa izskan šādas frāzes: "Nolēmu pateikt ko domāju! Gribu izmīlēt tevi! Izdomājam, kas būtu nepieciešams tev no manas puses, lai tas varētu tikt apsvērts notikt.. (..) Gribu izmīlēt tevi kārtīgi!"

Tāpat Brēmanis apsūdzēts par dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, kā arī naudas krāpšanu un piesavināšanos lielā apmērā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu