Sana Timma saskārusies ar mobingu internetā; velta skarbus vārdus saviem kritiķiem (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Sana Timma sociālajos tīklos vērsusies pie cilvēkiem, kas par viņu mēdz publiski rakstīt kritiku un neglaimojošus komentārus.

Timma vietnē "Instagram" dalījās ar tekstu, kurā pauda pārdomas par "heiteriem" jeb nīdējiem.

"Par heiteriem un citu cilvēku no******u. Ir jāsaprot, ka cilvēkiem, kuri ir pieraduši dzīvot "kā uz skatuves", ir vienalga, ko jūs domājat. Arī es vakar uzdūros "Facebook" lapā kārtējam rakstam par mani un intereses pēc palasīju komentārus - es tos tiešām vienmēr ja lasu, tad lasu smejoties, jo man nav saprotams, ja tev neinteresē, kāpēc tu velti savu dārgo laiku, kaut ko tupi iekomentējot? TOP komentārs - "kas tā tāda?", tad kāpēc lasi un komentē, kāpēc vispār seko līdzi no sava "fake" profila?" iesāk Timma.

Viņa turpina: "Man dzīvē ir bijusi iespēja padzīvot dažādās valstīs, un, jā... Nekur nav tik labi kā mājās. Bet nekur neesmu izjutusi tik skaudīgu cilvēku enerģiju kā šeit. Neapmierinātību ar savu dzīvi, reāli sevi nemīloši cilvēki. Visi tie izteikumi par otra izskatu... Jums nav vienalga, kā izskatās kāds cits? Paskatieties paši uz sevi spogulī.

"Viņa tak ir anoreksiķe, uzpūsta lelle," teica sevi nemīloša sieviete, graužot bulciņu un neatceroties, kad pēdējo reizi tikusi pie seksa. 

Vai vīrieši, kas izsakās: "Nu es ar tādu točna negulētu." Mīļais cilvēk... Uz tevi vispār kāds atskatās?"

"Mēs visi esam tik dažādi, izskatāmies dažādi, domājam dažādi, bērnus audzinām dažādi. [..] Arī es saņemu ik pa laikam vēstules, ka runāju ne tā, izskatos ne tā...

Nu bet aiziet - ej tu parunā publiskā telpā, parādi tu, kā izskaties, nevis sēdi un gudri dzemdē aizskarošus tekstus. 

Iemācieties mīlēt sevi, savu darbu, savu dzīvi... Visiem dzīvē ir savas problēmas un asaras. Arī tiem atpazīstamajiem cilvēkiem, kuriem no malas izskatās, ka tādu nav. Ja jūs būsiet apmierināti ar sevi un savu dzīvi, jūs nekad neaizskarsiet citus, bet drīzāk atbalstīsiet. Un, ja kāds nav jums pa prātam, - atsekojiet viņam un dzīvojiet savu dzīvi," vēstīja Timma.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu