Dziedātāja Elizabete Gaile laiž klajā singlu "Rozā debesis"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Elizabete Gaile
Elizabete Gaile Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja Elizabete Gaile kopā ar videoklipu laiž klajā singlu "Rozā debesis", kas tapis kopā ar mūziķiem DJ Rudd, Chris Noah un Kristapu Ērgli.

"Vasaras beigās organizēju savos laukos nelielu dziesmu rakstīšanas nometni, un tās bija pāris lieliski pavadītas dienas, kurā viena no tapušajām dziesmām ir "Rozā debesis". Kaut bija sajūta, ka pēc nometnes dziesma ir gandrīz pabeigta, tās finalizēšanas process šoreiz bija ilgāks nekā ierasts. Sākotnēji dziesmai izmēģinājām vairākus aranžijas virzienus, taču, kad nonācām līdz šim, visiem radošajā procesā iesaistītajiem bija skaidrs, ka šis ir īstais," tā dziedātāja. "Dziesmas stāsts ir par ilūziju pasauli - rozā debesīm, kurās pati esmu atradusies. Kad, šķiet, lēnām iemīlos otrā cilvēkā, redzu un saprotu, ka šīs attiecībās nav uz ilgu, bet gan skaistas, īslaicīgas sajūtas. Pirms man rodas apziņa, ka tomēr no šī visa jātiek prom, vēl nedaudz gribas uzkavēties un klausīties tajā, kas, visticamāk, nemaz nepiepildīsies."

Dziesmai tapis arī videoklips, sadarbojoties ar operatoru MITRA, stilisti Sintiju Selicku un fotogrāfu Miku Užanu.

"Ilgi domāju, kā dziesmu vizualizēt, lai veidotos tāda stāsta attīstība, kādu es to redzu. Kopā ar lielisku komandu, manuprāt, mums ir izdevies iecerētais, un esmu gandarīta par rezultātu!" par videoklipa tapšanu stāsta Elizabete.

VideoElizabete Gaile "Rozā debesis".

Dziesmas ieraksta un komponēšanas procesā tikuši iesaistīti arī pavadošās grupas biedrs Sebastians Macats, savukārt teksta līdzautors ir Mikus Frišfelds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu