Mirkli pirms fināla izbalsots šova "Balss maskā" devītais dalībnieks (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 5. maijā, norisinājās šova “Balss Maskā” pusfināls, kura laikā tika noskaidroti trīs finālisti. Finālā sacentīsies Saules meita, Fēnikss un Baltais vilks, savukārt maska krita šova dumpiniekam Zebrai.

Īsi pirms fināla no cīņas izstājās šova atraktīvākā, jautrākā un repertuāra izvēles ziņā savdabīgākā maska Zebra. Zem tās slēpās reperis, dziesmu autors un producents rolands če, kurš pērn ir uzsācis sadarbību ar mūzikas izdevēju “Universal Music Group”.

Šova visas sezonas garumā skatītāji bija īpaši iemīļojuši Zebru, kas uz skatuves radīja īsta dumpinieka tēlu gan uzvedībā, gan dziesmu izvēlē. Zebras uzstāšanos laikā uz skatuves ir skanējusi gan Dzintara Čīčas daiļrade, gan Britnija Spīrsa, ballīšu dziesmas, un savā pēdējā uzstāšanās reizē šovā uz skatuves izskanēja leģendārās grupas “The Rolling Stones” dziesma “Satisfaction”.

Pirmo reizi šova vēsturē masku atmaskoja Krivenchy, par ko detektīvs bija ļoti gandarīts, jo mūziķi ir draugi. Izsakot minējumus, Krivenchy skaļi paziņoja: “Jūs mani neapvedīsiet ap stūri, varbūt es esmu muļķis, bet ne šoreiz. Es zinu, un viss!”

“Nav tā, ka Zebra nevar noturēt meldiņu. Iepriekš likās, ka viņš ir “skaitītājs”, bet izrādās, ka var pavilkt arī meldiņu. Es tagad vairs neesmu tik pārliecināta,” Samanta Tīna izteica minējumu, ka zem maskas varētu būt reperis Prusax vai Ozols.

“Es domāju, ka Zebra ir provokators. Es domāju, ka viņš tēlo, ka nemāk dziedāt. Viņš mums ir iesūtīts kā riktīgs gaisa jaucējs, jo mēs viņu labi zinām! Es vēlreiz uzsvēršu, viņš mūs kārtīgi muļķo un dara visu, lai mēs sauktu nepareizos vārdus. Tas ir mūziķis Ralfs Eilands!” par savu minējumu pārliecināta bija Baiba Sipeniece-Gavare.

Šoreiz minēšanas spēlē ļoti azartiski iesaistījās arī Krivenchy, kurš draugu bija atpazinis jau iepriekšējās raidījuma epizodēs, tādēļ sekoja vaļsirdīga atzīšanās: “Es vairs nevaru turēt savu muti, es sākšu runāt tagad! Es šo momentu esmu gaidījis kopš Britnijas Spīrsas performances. Es tūlīt pateikšu, kas viņš ir. Man viss ir skaidrs, jo man ir pierādījumi. Un jūs neuzdrošināties mani cenzēt. Nebūs te nekāds otrais Nelabā “prikols”, ka tas ir cilvēks, kas man diendienā ir blakus, un es viņu nevaru atpazīt. Nē, šoreiz tā nebūs! Es esmu 110% pārliecināts, ka tas ir rolands če!” 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu