Jānis Timma pēc darba zaudēšanas devies uz ASV

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: bckhimki.com

Latviešu basketbolists Jānis Timma, kurš vairs nav Maskavas apgabala basketbola komandas "Khimki" spēlētājs, pēc darba zaudēšanas kopā ar sievu, dziedātāju Annu Sedokovu devies uz ASV.

Pāris vietnē "Instagram" dalījies ar vairākiem kadriem no Kalifornijas štata, ASV

Sedokova atklāja, ka viens no ceļojuma iemesliem ir viņas vadītā veikala jaunas vietas atvēršana. Tāpat viņa sacīja, ka ASV gatavojas uzņemt jaunu dziesmas mūzikas videoklipu.

Jau ziņots, ka Latvijas aizsargs Dairis Bertāns neturpinās spēlēt Maskavas apgabala "Himki" komandā. Kā sociālajā vietnē "Twitter" paziņoja basketbolista aģents Artūrs Kalnītis, vienošanās pārtraukta, jo klubs kavējas ar algu izmaksu.

Tikmēr sarunā ar "sport-express.ru" komandas ģenerāldirektors Pāvels Astahovs neslēpa, ka "Himki" rindās vairs nav arī Timmas, kuram esot bijušas nesaskaņas ar jauno treneri Andreju Maļcevu.

Konflikts starp abām pusēm sācies pirms 28. februāra VTB Vienotās līgas spēles pret latviešu basketbolistu pārstāvēto Zelonas Guras "Stelmet Enea". Timma īsi pirms mača sākuma uzzinājis, ka nav iekļauts starta piecniekā, un nekavējoties devies uz ģērbtuvēm. Kopš tā laika Timma vairs nav trenējies kopā ar "Himki" komandu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu