"Pieci.lv": Grupas “Singapūras satīns” dziesmas spēlēsim arī turpmāk (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Singapūras satīns"
"Singapūras satīns" Foto: publicitātes

Latvijas Radio 5 - Pieci.lv turpinās atskaņot grupas “Singapūras satīns” dziesmas atbilstoši saturam, teikts "Pieci.lv" oficiāla konta ierakstā vietnē "Twitter".

Atgādinām, ka 10. maijā improvizācijas teātra “Tea Tree” dibinātāja un vadītāja Mairita Rosicka, kurai ir divi bērni no grupas "Singapūras satīns" mūziķa Kristapa Strūberga, vietnē "Twitter" paziņoja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām, un lūdza sabiedrības finansiālu atbalstu.

Nesagaidot paša Strūberga komentāru, viņa pārstāvētā grupa "Singapūras satīns" izplatīja komentāru, ka ir pret jebkāda veida vardarbību, kā arī pret apmelošanu un nepatiesas informācijas izplatīšanu.

Reaģējot uz situāciju, Latvijas Radio 5 - Pieci.lv 10. maijā savā "Twitter" kontā paziņoja: "Solidarizējoties ar pastāvīgajiem klausītājiem, esam nolēmuši uz mirkli dot atpūtu “Singapūras satīna” mūzikai Latvijas Radio 5 - Pieci.lv ēterā."

Nu pieņemts lēmums turpināt atskaņot grupas mūziku Latvijas Radio 5 - Pieci.lv ēterā.

"Mums ir svarīgas problēmas, kuras esam aktualizējuši labdarības maratonā “Dod pieci”! Grupas “Singapūras satīns” dziesmas spēlēsim arī turpmāk atbilstoši saturam. Ceram, ka situācijai grupas mūziķa ģimenē tiks rasts cieņpilns atrisinājums," teikts "Pieci.lv" oficiālajā "Twitter" kontā.

Raidījuma "Pieci rīti" vadītājs Toms Grēviņš 12. maijā raidījumā plašāk komentēja iepriekš pieņemto Latvijas Radio 5 - Pieci.lv lēmumu uz laiku pārtraukt ēterā atskaņot grupas dziesmas.

"Draugi mīļie. Liela daļa ir riktīgi pārpratusi to, ko mēs ar šīm ziņām vēlējāmies pateikt un ar šo mazo pauzi vēlējāmies jums nodot. (..) Šis ziņojums, kuru mēs nodevām jums un visai sabiedrībai, bija nevis vēršanās pret kādu cilvēku personīgi, bet gan reakcija uz grupas atbildi pēc tam, kad bija publicēta ziņa no kāda grupas dalībnieka bijušās sievas. Pēc visa tā, ko mēs runājām un kam izgājām cauri labdarības maratonā "Dod pieci!",

mēs nevarējām stāvēt malā un nevarējām ieņemt kaut kādu nogaidošu pozīciju.

It īpaši tāpēc, ka ļoti daudzi no jums izteica svarīgu jautājumu - kas ir tas, ko jūs [Pieci.lv] šajā gadījumā darīsiet? (..) Loģiski, šāds lēmums nebija vienkāršs. Mums ir un būs svarīgas problēmas, kuras mēs esam aktualizējuši labdarības maratonā "Dod pieci!". Un vakar mēs esam sagaidījuši arī normālu skaidrojumu no grupas dalībnieka SU$HI TAKEØUT [Kristaps Strūbergs], un es domāju, ka man ir visas tiesības, redzot to, kas notiek, paziņot, ka šī "pauze", šī "mazā atpūta", par kuru mēs teicām 10. maija vakarā, var noslēgties," raidījumā sacīja viņš.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu