Aminata, Markus Riva un citi slaveni ļaudis komentē Samantas veikumu Eirovīzijā (50)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Ceturtdien, 20. maijā, Eirovīzijas dziesmu konkursa otrajā pusfinālā kļuva zināms, ka Latvijas pārstāve Samanta Tīna nekvalificējās finālam. Samantas priekšnesums tika asi kritizēts sociālajos tīklos, bet kas par to sakāms ir sabiedrībā pazīstamiem ļaudīm?

Pie Samantas publiskotā video vietnē "Instagram", kur viņa komentē neiekļūšanu finālā, komentāru sadaļā atbalstu pauduši virkne sabiedrībā pazīstamu cilvēku, piemēram, influencere Katrīne Sauliete, dziedātāja Patrisha, uztura speciāliste un TV personība Anna Rozīte.

"Bučiņas!" sūtīja Liene Greifāne, savukārt Markus Riva rakstīja: "Tu un jūs esat labākie."

Dziesmas līdzautore Aminata Savadogo pie Samantas publiskotā video dalījās ar uguns liesmas emocijikonām. 

Influencere un raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska arī pievienojās labajiem vārdiem: "No sirds lepojos ar tavu komandas darbu, Samanta! Jūs esat uzstādījuši augstu latiņu nākamajiem censoņiem! Uzliec kroni un svini dzīvi!"

Tāpat Samanta saņēma atbalstu no fitnesa treneres Paulas Freimanes: "Tu esi lieliska! Pēdējo reizi skatījos Eirovīziju pavisam maza būdama un tieši tevis un tavas komandas dēļ šovakar pēc tik daudziem gadiem atkal skatījos Eirovīziju! Jūs esat malači!"

Savukārt kritiskus vārdus vietnē "Facebook" publiskoja uzņēmēja, pasniedzēja un YouTube raidījuma "Dž. Spot" vadītāja Ieva Adamss: "Uzvarēt Eirovīzijā nozīmē kā minimums trāpīt pareizajās notīs."

Savu viedokli pauda arī Samantas Tīnas ilggadējais producents, ar kuru viņas ceļi kādu laiku ir šķīrušies, - Juris Millers: "Aicinu nenosodīt Samantu Tīnu, jo viņas galmā nevienam nepietika drosmes pateikt, kur karaliene kļūdās un kas bija jādara citādāk."

Atgādinām, ka Latvijai kopš 2016. gada nav izdevies iekļūt Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.

Šogad par uzvaru konkursā sacentīsies 26 valstis - Nīderlande, Albānija, Serbija, Bulgārija, Moldova, Portugāle, Islande, Sanmarīno, Šveice, Grieķija, Somija, Norvēģija, Izraēla, Krievija, Azerbaidžāna, Malta, Lietuva, Kipra, Zviedrija, Beļģija, Ukrainas, kā arī tā saucamais "lielais piecinieks" – Francija, Itālija, Vācija, Spānija un Lielbritānija.

Foto: Eirovīzijas pirmais un otrais pusfināls

Komentāri (50)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu