Kulakova meita atklāti par mūziķa veselības likstām (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Juris Kulakovs
Juris Kulakovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Neilgi pirms savas 63. dzimšanas dienas un kāzu pirmās jubilejas grupas "Pērkons" mūziķis Juris Kulakovs saskārās ar veselības likstām. Mūziķa meita, vijolniece Justīne Šipņevska-Kulakova izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, kas īsti bija noticis.

Justīne Šipņevska-Kulakova, kura jau vairākus gadus ar vīru un diviem bērniem dzīvo Francijā, tēva veselības pasliktināšanās dēļ maija vidū ieradās Latvijā.

Kā liecina "Privātās Dzīves" rīcībā esošā informācija, Kulakovam bijušas gan problēmas ar sirdi, gan par sevi atgādinājušas vecās kaites, un pat nācies atgūt veselību slimnīcā.

"Par laimi, tētis mūs, ģimenes sievietes, tikai pabaidīja," atklāj Justīne, piebilstot, ka mūziķis nu ir "možs un dzīvespriecīgs". 

Jau vēstījām, ka grupas paziņojumā medijiem tika teikts: "Komponists un grupas "Pērkons" līderis Juris Kulakovs pēc pārciestas veselības pasliktināšanās pašreiz atlabst un ārstējas mājās. Pilnīga spēku atgūšana prasīs laiku, taču, citējot klasiķus, Juris ar sev raksturīgo humoru saka: "Baumas par manu nāvi ir stipri pārspīlētas. Manos plānos ir vēl kādu laiku padzīvot šajā pasaulē"."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu