Zeltiņš kāzu gadadienā atklāj, ka apprecēt Ievu bijis viens no dzīves pareizākajiem soļiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šovmenis Renārs Zeltiņš, kurš pirms četriem gadiem iestūrēja laulības ostā ar pasākumu rīkotāju Ievu Kohu, sociālajos tīklos veltījis sievai īpaši romantiskus vārdus.

"Ja man vaicātu, kuru vienu dienu savā mūžā es vēlētos izdzīvot vēlreiz, tad tā būtu šī pati diena, tikai pirms četriem gadiem. Jo tieši tajā dienā, stāvot šarmantajā baznīciņā, veroties sejas vasarasraibumu plantācijā, es ne tikai jutu mīlestības klātesību, bet es to arī skaidri redzēju. Gaisā. Levitējam. Un veicu vienu no savas dzīves pareizākajiem soļiem. Pretī kopīgam lielceļam ar cilvēku, kurš mani iedvesmo. Kurš svin svētkus ar mani. Kurš uzklausa manas bēdas. Kurš nākotnes spogulī saredz divas sirmas pienenes plīvojot roku rokā," pie romantiskā kadra, kurā redzams pāris, raksta Zeltiņš.

Ieraksta nobeigumā viņš vēršas pie saviem sekotājiem, aicinot viņus būt modriem attiecībām, novērtēt kopīgās minūtes, gādāt par laulības augsni, kā arī pārsteigt vienam otru.

Ļaudis apsveikuši skaisto pāri ar īpašo notikumu, kā arī atzinīgi novērtējuši Zeltiņa teikto par attiecību uzturēšanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins)

Kā zināms, Zeltiņu pāris apprecējās 2017. gada 7. jūnijā Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā esošajā Usmas evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Pāris tā gada novembrī kļuva par vecākiem meitiņai Emmai. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu