Jaunā popzvaigzne Eiva Meksa laiž klajā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Eiva Meksa
Eiva Meksa Foto: publicitātes

Popmūzikas grāvēja "Sweet but Psycho" zvaigzne - amerikāņu jaunā popzvaigzne Eiva Meksa (Ava Max, pilnajā vārdā - Amanda Ava Koci) laidusi klajā jaunu singlu "EveryTime I Cry".

"Pēc katras iekšējās cīņas tu kļūsti mazliet stiprāks, un katra izraudātā asara kļūst par cerību upi," tēlaini par dziesmu izsakās Eiva Meksa.

Meksa šobrīd ir viena no klausītākajām izpildītājām straumēšanas servisos visā pasaulē, iepriekšējais jaunās popmūzikas princeses singls "My Head & My Heart" ir ieguvis vairāk nekā 401 miljonu klausījumu un pabijis top 15 pasaules radiostacijās, populāra kļuva arī dziesma "Kings & Queens", kam ir vairāk nekā miljards klausījumu un lieli panākumi radio.

Eiva Meksa ir dzimusi albāņu imigrantu ģimenē (līdzīgi kā Rita Ora un Dua Lipa). Viņas vārds pasaules mūzikas industrijas kartē tik ielikts līdz ar 2018. gadā izdoto globālo hitu "Sweet but Psycho". Vairāki viņas singli ir ieguvuši zelta un platīna statusu, un par spīti pandēmijai, 2020. gadā izpildītāja izdeva pilnu studijas ieraksta albumu ar dramatisko nosaukumu "Heaven & Hell".

Noskaties jaunās dziesmas vārdu video.

Albumā iekļautas astoņas dziesmas, starp kurām iepriekš izdoti un jau topos atrodami singli - jau minētais "Sweet But Psycho", "Who’s Laughing Now", "So Am I", "Salt" un arīdzan "Kings & Queens".

"Albums atspoguļo gaismu un tumsu, labo un ļauno, kā arī sātanu un neģēli uz taviem pleciem," par albumu stāsta 26 gadus vecā dziedātāja. "Albumā izeju cauri diskusijai ar sevi par ikdienas izaicinājumiem. Par dualitāti. Dažās dziesmās ir drūmums, bet dažās daudz pozitīvāka noskaņa. "Heaven & Hell" ir vidusceļš."

Eiva Meksa
Eiva Meksa Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu