"Raum" izdod otro singlu "Jumts brauc"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Raum
Raum Foto: Roberts Āboltiņš

11. jūnijā latviešu mūziķis, grupas "Double Faced Eels" solists Reinis Straume ar jauno skatuves vārdu "Raum" publicē jaunu dziesmu "Jumts brauc", kam tapusi arī video versija.

Pēc veiksmīgas solokarjeras pieteikuma ar dziesmu "Laimīgāks", kas tika izdota šī gada marta beigās, "Raum" turpina radošo darbību ar jaunu skaņdarbu.

Dziesma "Jumts brauc" ir tapusi vēl pagājušā gada stingro ierobežojumu laikā un atspoguļo tā brīža mūziķa sajūtas: "Pēdējais gads ar astīti ir laiks, kad mēs visi tikām pārbaudīti gan fiziski, gan psiholoģiski. Tie, kas pirmīt bija pieraduši skriet, tika piekalti uz vietas. Tiem, kas bija pieraduši trokšņot, nācās iemācīties dzīvot klusumā. Kādi nu kuram tarakāni sāk līst ārā pie pietiekami ilga spiediena? Ir OK nebūt OK, bet par to tad arī dažkārt vajadzētu ar kādu parunāt, un es runāju caur šo dziesmu."

Dziesma pieejama visās lejupielādes un straumēšanas vietnēs. Dziesmas video versija arī šoreiz, tāpat kā debijas singla "Laimīgāks" video, tapusi kopā ar 371 Production, kura komandā ietilpst videoklipa režisors Marks Landmanis, producents un scenārists Bruno Rejs Corns, kā arī operators Rihards Dīcis.

"Lai gan šobrīd ir grūti prognozēt potenciālo publisko pasākumu norišu atsākšanos, ar komandu jau domājam par iespējām atrādīt "Raum" dziesmas dzīvajos priekšnesumos. Priekš manis spēlēt savu mūziku skatītāju priekšā ir kaut kas svēts, ar lielu nepacietību gaidu to brīdi, kad izdotās un vēl neizdotās studijas dziesmas izskanēs ar dzīvā koncerta jaudu," ar intrigu stāsta "Raum". "Pagaidām nav nekā konkrēta, ko varu minēt, tomēr, kolīdz varēs, tā ziņosim par to."

Noskaties: Raum "Jumts brauc".

Par "Raum"

"Raum" (īstajā vārdā Reinis Straume) ir mūziķis un dziesmu autors, kurš 2021. gadā piesaka sevi kā solo mākslinieku un ir pirmais latviešu izpildītājs, kurš ir parakstījis līgumu ar mūzikas ierakstu kompāniju Warner Music Baltics. Reinis vairākus gadus ir bijis viens no grupas “Double Faced Eels” vadošajiem dalībniekiem un mūzikas un teksta autors vairākām grupas pēdējo gadu veiksmīgākajām dziesmām. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu