Kašers atbild kritikai par rozā pirmskāzu fotosesiju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Artūrs Martinovs

Multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers ar līgavaini, fitnesa treneri Jāni Miņinu pirms kāzām uzrīkoja sev fotosesiju, kas sacēlusi vētru sociālajos tīklos.

Pāris jau pavisam drīz mīs gredzenus Dānijas pilsētā Kopenhāgenā. Par godu abu īpašajai dienai abi vīrieši pozēja speciāli viņiem darinātos tērpos rozā toņos.

“Rozā tērpi tāpēc, ka īstenībā mēs visam šim piegājām loti klišejiski, jo parasti puiši taču nevelk rozā. Un, protams, visiem ir savi komentāri un viedokļi. Mēs darījām tieši tā, kā gribējām. Lūdzu, dāmas un kungi, rozā - geju krāsa. Pa pilnu programmu. Šī īstenībā ir tā krāsa, kuru mēs ikdienā nevalkājam. Tieši tāpēc mums likās interesanti paspēlēties ar to. Pati mašīna bija zilā krāsā, mēs rozā, baloni rozā. Viss piederējās pie lietas,” sacelto vētru par tērpiem komentējis Kašers.

“Šī bija tā reize, kad es Jānim uzticēju pameklēt kaut kādas oriģinālākas pozas, jo laiks ir nauda. Protams, ka jūtam arī ārkārtīgi lielu sagurumu, jo kāzu datums tuvojas, bet vēl ir jāizdara ļoti daudz darbu. Mums vēl būs arī medusmēnesis. Tāpat ļoti jūtam sabiedrības spiedienu - katram ir savs viedoklis. Lai arī mēs skatītājiem parādīsim, kādas būs mūsu kāzas, to pašu kodolu vēlamies paturēt sev, jo patiesībā jau tā ir mūsu diena un tam, kas būs starp mums, jābūt prioritātei,” Kašers komentēja kāzu plānus.

Vairāk uzzini video!

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu