Patriša izdod singlu "Jūtas nolietotas"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriša
Patriša Foto: publicitātes

Dziedātāja Patriša (Patrisha) kompānijas "Universal" paspārnē ir izdevusi smeldzīgi lirisku singlu "Jūtas nolietotas".

Singla pirmās skices tapušas jau pirms kāda laika, bet pēdējo gadu notikumu kontekstā dziesma atkal atgriezusies pie Patrišas jau mazliet citādā veidolā.

"Šis laiks ir bijis liels pārbaudījums daudzu cilvēku personīgajām attiecībām un arī ģimenēm, un diemžēl daudziem ir nācies atzīt, ka jūtas šķiet nolietotas un attiecības ir beigušās. Jāpieņem, ka derīguma termiņš tām ir iztecējis," stāsta Patriša.

“Jūtas nolietotas” dziesmas autori ir Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, Māra Upmane-Holšteine, Rūdolfs Budze. Dziesmu ir producējuši DJ Rudd un Kristaps Ērglis.

Noskaties dziesmas video!

Jaunā dziedātāja plašākai auditorijai debitēja 2019. gadā, izdodot četrus singlus un minialbumu izdevniecības "Universal Music Group" paspārnē, kā arī saņemot “Zelta mikrofona 2019” balvu par labāko gada debiju. Patriša dzied un uzstājas jau kopš agras bērnības – piedalījusies vairāk nekā 60 vokālistu konkursos, gūstot godalgas gan Latvijā, gan ārvalstīs, un jau no 15 gadu vecuma uzstājusies ar savu pavadošo sastāvu. Šobrīd Patriša ir viena no aktuālākajām jaunajām dziedātājām uz Latvijas popmūzikas skatuves.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu