Patriša atklāti par attiecībām ar 13 gadus vecāku vīrieti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Jaunā mūziķe Patrīcija Ksenija Kuprijanoviča, kas plašākai publikai ir zināma kā Patriša (Patrisha), raidījumā "Pāļa bazars" atklājusi detaļas par savām attiecībām ar grupas "Triāna parks" bundzinieku Edgaru Viļumu.

Patriša 26. jūnijā nosvinēja 20 gadu jubileju, taču viņas mīļotais vīrietis Edgars ir par 13 gadiem vecāks. Abi saskatījušies jau tad, kad meitenei bijuši vien 15 gadi. "Triānas parka" bundziniekam šāds gadu slieksnis neesot traucējis, jo viņam Patrīcija allaž likusies nobriedusi.

"Mēs sākotnēji to baigi neafišējām, jo bija nedaudz bažas par to, ko citi varētu padomāt, bet man pašai ģimenes draugos ir pāri, kuriem ir liela gadu starpība. Es redzu, cik kolosālas ir tās ģimenes,"

raidījuma vadītājam Jānim Krīvēnam pauž dziedātāja.

"Es izskatījos vecāka. Un arī tas veids, kā es komunicēju ar citiem cilvēkiem, bija tāds nobriedušāks," raidījumā dziedātāja atklāj, ka viņas draugam tad licies, ka Patrišai ir nevis 15, bet vismaz 23 gadi.

Dziedātāja "Pāļa bazarā" norāda: kā jau visās attiecībās, arī viņas un Edgara ir bijuši dažādi sarežģījumi, taču visas problēmas varot atrisināt ar mīlestību. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PATRISHA (@patrishamusic)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu