Jauns vārds pašmāju hiphopā: "Muud" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Muud
Muud Foto: publicitātes

Ar jaunām dziesmām sevi piesaka jauna hiphopa apvienība "Muud", kurā apvienojušies četri dalībnieki.

Grupas pirmsākums meklējams repa apvienības "Kreisais krasts" radošajā saimē, kur sākotnēji dažādos projektos satikās visi četri "Muud" dalībnieki: Ingus Šusts (Punkts uz i), Mārtiņš Mednis (cepums), Jānis Krūmiņš (Mazais zaļais) un kreatīvais ģenerālis Toms Rings.

"Viss notika pavisam nepiespiesti - kopā strādājot, muzicējot un pavadot laiku, ātri vien sapratām, ka mums ir vienots redzējums par dzīves pieredzes, garīgo vērtību un radošo darbību savstarpējo ietekmi," stāsta grupas "Muud" dalībnieks Ingus.

Grupas misija ir atklāti vērst sabiedrības uzmanību uz problēmām un tabu tēmām, par kurām parasti tiek noklusēts vai kuras tiek publiski izskaistinātas, lai mazinātu sabiedrības un indivīdu kauna sajūtu.

"Depresija, emocionālā vardarbība, glābiņa meklēšana ballītēs un dažādās substancēs, emociju kompensēšana vieglprātīgā dzīvesveidā vai darbaholismā, aizrautīga iemīlēšanās, kur pats sevi pazaudē, - katrs ir piedzīvojis kaut ko no nosauktā. Tur ir tik daudz emociju un piesātinājuma, kaut visbiežāk no malas izskatās, ka cilvēkā ir tukšums! Nu, lūk, mēs šo tukšumu, ko arī paši esam piedzīvojuši, tulkojam mūzikā," vienisprātis ir grupas dalībnieki.

"Drops I" ir trīs dažādu skaņdarbu kompozīcija, kur katram no skaņdarbiem ir pavisam atšķirīgs noskaņojums. Vadošais singls ir "Visi zae**ļi!", kas tapa sadarbībā ar Hamilli un kam ir izveidots arī visnotaļ ekstravagants videoklips, kas noteikti paspilgtina dziesmas vēstījumu - uzskatāmi demonstrēt grupas dalībnieku noskaņojumu attiecībā uz vieglprātīgu dzīvi, atļauties to izdzīvot vēlreiz un parādīt, cik ļoti tas viss vienlaicīgi arī zaebal jeb apnicis.

Video: Muud "Visi zae**ļi!"

Dziesma “Vilciens” savukārt ir ikdienas drūmās daļas atspoguļojums, bet “Vairāk nekā vajag” ir vienkārši izklaide, kas laiku pa laikam ir vajadzīga ikvienam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu