Aija Andrejeva atklāj intīmas detaļas par kāzām ar Jāni Aišpuru (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jūlija sākumā mūziķu pāris Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs pārsteidza sabiedrību ar paziņojumu, ka martā slepus mijuši gredzenus. Nu žurnālam "Privātā Dzīve" Aija Andrejeva skaidro, kādēļ īpašo notikumu neafišējuši. 

Kā izdevumam atklāj Andrejeva, pāris savas trīs gadus ilgās attiecības reģistrēja dzimtsarakstu nodaļā tikai liecinieku klātbūtnē.  "Pēc tam drusciņ izklaidējāmies četratā, bet lielu svinību nebija. Gribējām, lai nav lieku acu, jo kāzas ir par mums, nevis par lielu ballīti," norāda jaunā sieva.

Vaicāta, kādēļ kāzas svinētas tieši martā, dziedātāja skaidro, ka šis mēnesis viņai allaž šķitis diezgan depresīvs. Lai tas iegūtu citu nokrāsu pāra dzīvē, abi nolēmuši apprecēties tieši martā.

Tāpat viņa atklāj, ka pēc kāzām savam uzvārdam pievienojusi arī vīra, kļūstot par Aiju Andrejevu-Aišpuri. 

Kā zināms, Andrejevai aiz muguras ir izjukusi laulība - 2013. gada vasarā viņa mija gredzenus ar uzņēmēju Tomu Bērziņu, taču pēc nepilniem trim gadiem pāris izšķīrās. Savukārt Aišpurs kopš 2006. gada bija precējies ar interjera dizaineri Madaru Līviņu, un abu laulības laikā pasaulē nāca divas meitas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva)

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu