Kārtējās pārmaiņas! Samanta Tīna atbrīvojusies no garajām bizītēm (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Samanta Tīna, kura pēc dalības "Eirovīzijas" dziesmu konkursā kardināli mainīja imidžu, iegūstot garas bizītes, nu šķīrusies no tām. 

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Samanta Tīna dokumentēja bizīšu atpīšanas procesu. Sākumā dziedātāja bizītes nogrieza īsas, lai nākamajā dienā dotos pie speciālista tās atpīt.

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram/samantatina
Foto: ekrānuzņēmums no instagram/samantatina

"Nepilnā stundā mēs izpinām bizītes ārā, tagad esmu sprogainīte. Tas vēl nav viss, tagad ir jāizķemmē saknītes, un saka, ka tas esot visilgāk. Man viss pagaidām patīk! Galva tik viegla!" "Instagram" īsajos stāstiņos teica dziedātāja.

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram/samantatina

Pēc sakņu izķemmēšanas Samantas Tīnas galvu rotāja blondi, pēc skata smalki gofrēti mati. Lai arī dziedātāja atzīst, ka šāds matu sakārtojums arī viņai iet pie sirds, tomēr nākamais solis ir doties pie friziera, kurš matus ieveidos Samantas ierastajā stilā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram/samantatina

Atgādinām, ka pēc bizīšu matu sakārtojuma izveidošanas Samanta Tīna saņēma daudzus pārmetumus. "Tas viss, ko es "Eirovīzijas" gatavošanās laikā saņēmu, un arī tagad - pēc "Eirovīzijas"... Protams, ka ir tās negācijas! Jūs domājat, ka es par savām bizēm arī šobrīd nesaņemu negācijas? Ūdeni dzert es nevaru, bizītes taisīt es nevaru, publiski izteikt savu viedokli es nevaru, bet visi citi var mums izteikt viedokli trīsstāvīgos vārdos..." sacīja dziedātāja.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu