Jauns pavērsiens Britnijas Spīrsas aizbildniecības sāgā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: AP/Scanpix

Trešdien, 14. jūlijā, amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa attālināti stājās tiesas priekšā, lūdzot izbeigt 13 gadus ilgo aizbildniecību, un vērsās pret savu tēvu un īpašumu aizbildni Džeimiju Spīrsu.

"Es šodien vēlos izvirzīt apsūdzības pret savu tēvu," Spīrsa telefoniski sacīja tiesai, runas laikā valdot asaras. "Es pieprasu veikt izmeklēšanu pret savu tēvu."

"Jūs atļaujat manam tēvam bojāt manu dzīvi. Man ir jātiek no viņa vaļā un jāapsūdz viņš saistībā ar aizbildniecības ļaunprātīgu izmantošanu," nikna bija Spīrsa.

Tiesas noslēgumā Losandželosas tiesnese paziņoja, ka Britnija Spīrsa cīņā par pretrunīgi vērtēto aizbildniecības izbeigšanu var izvēlēties pati savu advokātu.

Džeimija Spīrsa advokāte tiesas sēdē norādīja, ka Spīrss negrasās atkāpties no aizbildņa pienākumiem. 

Sēdes dienā Spīrsa vietnē "Instagram" dalījās ar video kadriem, kur redzama zirga mugurā un metot ritentiņu. Tāpat viņa pirmo reizi izmantoja mirklbirku #FreeBritney, pateicoties faniem par atbalstu. 

Šī bija jau otrā reize mēneša laikā, kad Spīrsa stājas tiesas priekšā. "Es vēlos atpakaļ savu dzīvi," Spīrsa uzsvēra 23. jūnija tiesas sēdē.

Dziedātāja apgalvoja, ka viņai liegtas tiesības laist pasaulē vēl kādu bērnu un ka viņai pret pašas gribu likts lietot litiju saturošus medikamentus, ko parasti lieto bipolāro traucējumu gadījumā. Šīs zāles likušas viņai justies apreibušai un nespējīgai sarunāties.

Spīrsa tiesā uzsvēra, ka vēlas, lai aizbildniecība tiktu izbeigta, raksturojot to kā "apkaunojošu un pazemojošu".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu