"Es gribu būt tavs vergs!" "Eirovīzijas" uzvarētāji nāk klajā ar īpaši pikantu dziesmas videoklipu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

65. starptautiskā "Eirovīzijas" dziesmu konkursa uzvarētāji, itāļu grupa "Måneskin" nākuši klajā ar jaunu dziesmas videoklipu. 

Grupa "Måneskin" 15. jūlijā publiskoja videoklipu dziesmai "I Wanna Be Your Slave" ("Es gribu būt tavs vergs"). Dziesmai 15 stundu laikā ir četrarpus miljoni skatījumu, un tā ierindojas šī brīža mūzikas tendenču topa piektajā vietā. 

Oficiālais video ievilina skatītājus pasaulē, kur aizliegtās vēlmes ir apvienotas ar nelielu upurēšanos. Kā superzvaigznes no drosmīga, nefiltrēta dzīvā šova, “Måneskin” perfekti atspoguļo dziesmas noskaņu un vārdus, kur vairāki anti-estētiski tēli izpauž savu seksuālitāti dziļās niansēs… Šī antinomija, kas ir ikkatrā no mums ir tas, kas padara mūs par cilvēkiem - nepilnīgiem un grēkotājiem un kas arī reizēm alkst atriebības.

Video režisējis Simone Bozellī un viņa vizuālais naratīvs bija izpētīt spēka attiecības impulsu sfērā. Bozellī ir 35. Venēcijas starptautiskās filmu kritiķu nedēļas balvas ieguvējs ar savu īsfilmu “J’Adore”. Klipa ietvaros grupa izvēlējās valkāt “Gucci” tērpus un aksesuārus, kas iegūti no visikoniskākajām kolekcijām no kompānijas radošā direktora Alessandro Mišele.

Videoklips izpelnījies atzinību no faniem visā pasaulē. "Šis albums "uzspridzinās" internetu!", "Meklēju lidmašīnas biļetes uz Itāliju!", "Es gribētu, lai arī man ir tāda domu brīvība, tas ir fenomenāli," rakstīja komentētāji. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu