Spīrsa velta asus vārdus tēvam un nāk klajā ar jaunu paziņojumu par savu karjeru (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa
Britnija Spīrsa Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa nākusi klajā ar paziņojumu, ka neturpinās uzstāties, kamēr viņas tēvs ir dziedātājas aizbildnis. 

"Tiem, kuri kritizē manus deju video. Klau, es neuzstāšos uz skatuves tikmēr, kamēr mans tēvs noteiks to, kas man jāvelk, jāsaka, jādara vai jādomā. Es to esmu darījusi pēdējos 13 gadus... Es daudz labprātāk dalos ar video no manas viesistabas nekā no Vegasas skatuves," vietnē "Instagram" pavēstījusi Spīrsa.

"Šī aizbildniecība ir nogalinājusi manus sapņus. Viss, kas man atlicis, ir cerība - jo tā ir vienīgā lieta šai pasaulē, kuru ir grūti nogalināt. Lai arī cilvēki cenšas to darīt," atzīst viņa.

Ieraksta nobeigumā Spīrsa vēršas pie saviem sekotājiem: "Jums ir palaimējies, ka es vispār kaut ko publiskoju. Ja jums nepatīk tas, ko jūs redzat, - atsekojiet man!"

Jau vēstījām, ka Spīrsa jūnija izskaņā sāka cīņu pret "ļaunprātīgu" aizbildniecību, kas 13 gadus kontrolējusi viņas dzīvi. Spīrsas tēvam ar tiesas lēmumu piešķirtas aizbildniecības tiesības pār savu meitu pēc tam, kad 2008. gadā dziedātāja piedzīvoja garīga rakstura problēmas un tika uz laiku ievietota slimnīcā. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu