"Astro’n’out" prezentē dziesmas "Lidmašīnas režīmā" video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Grupa "Astro'n'out" nāk klajā ar sava jaunākā singla "Lidmašīnas režīmā" video, kas ar vasarīgu noskaņu uzbur 21. augustā gaidāmā brīvdabas koncerta sajūtu.

Šoreiz video nav redzama pati soliste un ierastie grupas biedri, bet gan jaunieši, kas ataino grupas tēlus un grupas ikdienu, ar bērniem raksturīgu prieku atgādinot, ka dzīve ir jādzīvo ar prieku un aizrautību, baudot vasaru un draudzību.

"Jaunieši šajā video ar savu attieksmi un sižeta līniju mums pašiem atgādina divus jautājumus: pa kuru laiku mēs pieaugām un aizmirsām priecāties kā bērni? Un reizē - vai mūsdienu bērni nepieaug par ātru? Tomēr pats galvenais - klips ir par draudzību, kopā būšanu un komandas garu, kas ir būtisks stūrakmens grupas "Astro’n’out" pastāvēšanā," saka grupas soliste Māra Upmane-Holšteine

Dziesma "Lidmašīnas režīmā" atgādina, cik nozīmīgi ir spēt nolikt malā ikdienas skrējienu un telefonus, izbaudot īstu, nepastarpinātu, neattālinātu un pilnībā klātesošu komunikāciju. Jo varbūt dzīves jēga patiešām ir noķert saulrietu kopā ar draugiem?

11 un 12 gadus vecie pusaudži klipā simboliski ataino grupas dalībniekus. Māras lomā iejutusies grupas ģitārista Mārtiņa Elerta meita Una. Mārtiņš saka: "Lepojos par Unas apņēmību ilgi nedomājot piekrist un mesties iekšā šajā piedzīvojumā! Esot klāt filmēšanas procesā, bija interesanti vērot, kā jaunieši iekāpa mūsu kurpēs, vienlaikus apzinoties, ka tūdaļ jau viņi sāks piepildīt paši savus sapņus."

Visas lietas, ko dara jaunieši, klipā patiešām ir kā no grupas dzīves. Pat ieskaitot kebabus - tie ir neatņemama studijas darbu sastāvdaļa.

Video autors ir Colortime režisors un operators Jānis Dunkurs, ar kuru grupa iesāka sadarbību jau “Atskatos” un “Padodos” dziesmu videoklipos. Grupa vēlas teikt paldies par atsaucību, pacietību un profesionalitāti visai komandai, it īpaši jauniešiem, kuri nav profesionāli aktieri, bet ar uzdevumu tika galā lieliski. Paldies klipa aktieriem Unai, Gustavam, Matīsam, Aleksandram un Tomam.

Noskaties video:

Dziesma “Lidmašīnas režīmā” tapusi sadarbībā ar grupas ilggadējo draugu - producentu DJ Rudd - un ar AKKA/LAA stipendiju atbalstu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu