Dziedātājas Dženijas Mejas vīrs atklāj vienkāršu veidu, kā attīstīt intuīciju (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/muzikaspasaule

Jenny May vīrs Gatis "STV Pirmā!" šovā "Mīla burbulī" stāsta, ka pandēmijas laikā kļuvis izteikti garīgs, meditē un iepazīst sevi vēl dziļāk.

Vai matu garums ietekmē cilvēka enerģētiku? Kāpēc vēdiskais filozofs, attiecību konsultants, krišnaīts Uģis Kuģis savu frizūru gadu garumā uztur tādu pašu - mati uz avotiņa, seja visu laiku gludi skūta? Viņaprāt, un vēdiskajām tradīcijām atbilstoši, liekajā apmatojumā sakrājas nevajadzīga enerģija, turklāt apmatojums tiek saistīts arī ar netīrību.

Tam absolūti nepiekrīt dziedātājas Jenny May vīrs Gatis, kurš atklāj, ka pandēmijas laikā kļuvis izteikti garīgs, meditē un iepazīst sevi vēl dziļāk.

Viņš intuīcijas attīstīšanai arī citus aicina audzēt matus: "Es, piemēram, varu tev pateikt to, ka mati, kad viņi ir, ļoti attīsta intuīciju cilvēkam. Es pēc sevis varu pateikt, ka noteikti neesmu palicis slinkāks, kopš man ir mati, lai arī Uģis un vēdiskās tradīcijas vēsta citādāk.

Mati ir tāds kā enerģijas akumulators, kas, protams, uzņem gan pozitīvo, gan negatīvo enerģiju, bet, kad izmazgā matus, tad taču viss kārtībā! Cilvēkam mati ir arī ķermeņa aizsargmehānisms. Uzacis aizsargā no negatīvas enerģijas acīm. Apmatojums aug uz čakrām, lai tās pasargātu. To es esmu izpētījis un pie tā arī palieku."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu