Dženifera Anistone pārtraukusi attiecības ar cilvēkiem, kuri ir pret Covid-19 vakcīnu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dženifera Anistone
Dženifera Anistone Foto: Reuters

Amerikāņu aktrise Dženifera Anistone (52) paziņojusi, ka ir pārtraukusi uzturēt attiecības ar cilvēkiem, kuri ir atteikušies saņemt vakcīnu pret Covid-19. 

Pagājušajā nedēļā seriāla "Draugi" zvaigzne atklāja, ka ir "zaudējusi dažus cilvēkus no savas iknedēļas rutīnas", kuri ir pret Covid-19 vakcīnu. 

Daži no viņas "Instagram" sekotājiem metās vaicāt, kādēļ viņa ir tik norūpējusies, ja jau ir vakcinēta. 

"Ja jums ir kāds no Covid-19 paveidiem, jūs to varat pārnest arī man. Es varbūt saslimšu vieglā formā, bet es nenonākšu slimnīcā un nemiršu. Taču es to varu pārnēsāt kādam, kurš nav vakcinējies un kura veselība ir apdraudēta, - tādējādi apdraudot viņu dzīvību," klāstīja Anistone. 

Savukārt intervijā "InStyle", Anistone sacīja: "Joprojām ir liela cilvēku daļa - antivakseri - kuri vienkārši neklausās faktos. Tas ir patiess kauns."

"Es esmu zaudējusi pāris cilvēkus savā iknedēļas rutīnā, kuri ir atteikušies vai nav atklājuši, vai ir saņēmuši poti, un tas bija skumji. Es uzskatu, ka tā ir tava morālā un profesionālā atbildība informēt, jo mēs netiekam testēti katru dienu," strikta bija viņa.

Aktrise piebilda: "Tas ir sarežģīti, jo visiem ir tiesības uz savu viedokli, taču daudzu viedoklis nav balstīts ne uz ko citu, izņemot bailes vai propagandu."

Kā zināms, puse ASV iedzīvotāju tagad ir pilnībā vakcinēti pret Covid-19, atbildē uz delta variantu pieaugot vakcinācijas tempiem, 6. augustā paziņoja Baltā nama administrācija.

"50% (visu vecumu) amerikāņu tagad ir pilnībā vakcinēti. Tā turpināt!" tviterī rakstīja Baltā nama Covid-19 datu direktors Sairuss Šahpars.

Tas nozīmē, ka vairāk nekā 165 miljoni cilvēku ASV ir saņēmuši vai nu abas "Moderna" vai "Pfizer" vakcīnu devas, vai "Johnson & Johnson" vakcīnu, kas nodrošina pilnīgu vakcināciju ar vienu devu.

Puse pieaugušo amerikāņu tika pilnībā vakcinēti līdz maija beigām.

ASV ir Covid-19 pandēmijas vissmagāk skartā valsts ar 615 000 nāves gadījumu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu