Noklausies: ArtifexLV un Jānis Stībelis "Lūdzu, neaizej!"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Sabiedrībai vēl mazpazīstams mūziķis ar skatuves vārdu "ArtifexLV" piedāvā jaunu dziesmu, ko iedziedājis populārais dziedātājs Jānis Stībelis. 

"Lūdzu, neaizej!" ir otrais "ArtifexLV" izdotais singls, bet pirmā no vairākām plānotajām sadarbībām ar Latvijā jau zināmiem māksliniekiem, šoreiz ar Jāni Stībeli.

"Kad "ArtifexLV" man piedāvāja radīt kopīgu dziesmu, nedaudz šaubījos, jo viņa vārds pagaidām nav plaši zināms Latvijas mūzikas cienītājiem," atzīst Jānis Stībelis. "Tomēr nodomāju – jādod iespēja arī jaunajiem. Tiklīdz noklausījos dziesmas demo, sapratu, ka dziesma ir atbilstoša un piemērota man. Ķēros klāt pie vārdu rakstīšanas, un jau pavisam drīz tikāmies studijā, lai to iedziedātu."

"Jau mūzikas un melodijas veidošanas sākumā zināju, ka šo dziesmu vēlos lūgt izpildīt un vārdus rakstīt Jānim Stībelim. Protams, radīt dziesmu kādam citam nav viegls uzdevums, bieži piezogas šaubas, vai dziesma ir pietiekami laba, vai tā māksliniekam patiks un būs atbilstoša viņa mūzikas gaumei. Pārvarēju savas šaubas un dziesmu piedāvāju Jānim. Esmu ļoti priecīgs, ka viņu dziesma uzrunāja, ka Jānis radīja tai vārdus un to iedziedāja," par singla tapšanu stāsta noslēpumainais "ArtifexLV".

Dziesma stāsta par satikšanos, par mirkļiem, kurus nevar aizmirst, par mīlestību un par bailēm pazaudēt to, kas tikai nesen ir iegūts.

Noklausies: ArtifexLV un Jānis Stībelis "Lūdzu, neaizej!" 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu