Akuratere komentē Kulakova veselības stāvokli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ieva Akuratere un Juris Kulakovs
Ieva Akuratere un Juris Kulakovs Foto: Ieva Lūka/LETA

21. augustā Rojas brīvdabas estrādē norisināsies festivāls "Kulakova nakts", taču nesen tapa zināms, ka mūziķis saskāries ar veselības problēmām. Nu situāciju komentē grupas "Pērkons" soliste Ieva Akuratere.

"Paldies Dievam, viņam jau ir daudz labāk ar veselību, jo daudzi cilvēki ir labi domājuši un lūguši Dievu. Tādēļ mēs ļoti ceram, ka Juris vismaz varēs šajā pasākumā būt kaut kādā veidā ar mums uz skatuves," intervijā portālam "Apollo.lv" izteicās Akuratere

"Par viņa muzicēšanu vēl pagaidām nevaru neko pateikt, bet viņš būs ar mums un publika varēs viņu sveikt ar saviem mīlestības pilnajiem aplausiem. Laime ir satikties, lai kopā muzicētu. Sajust enerģijas lādiņu un kopības sajūtu ar skatītājiem," stāsta viņa.

Jau vēstījām, ka neilgi pirms savas 63. dzimšanas dienas un kāzu pirmās jubilejas grupas "Pērkons" mūziķis Juris Kulakovs saskārās ar veselības likstām. Žurnāla "Privātā Dzīve" rīcībā esošā informācija liecināja, ka Kulakovam bijušas gan problēmas ar sirdi, gan par sevi atgādinājušas vecās kaites, un pat nācies atgūt veselību slimnīcā.

Pats Kulakovs, citējot klasiķus, sacīja: "Baumas par manu nāvi ir stipri pārspīlētas. Manos plānos ir vēl kādu laiku padzīvot šajā pasaulē."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu