Antivakseris, "Right Said Fred" dziedātājs nogādāts slimnīcā ar Covid-19 (7)

Viņš vēl joprojām atsakās vakcinēties
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Right Said Fred"
"Right Said Fred" Foto: publicitātes

Lielbritānijas popgrupas "Right Said Fred" dziedātājs Ričards Feirbrass (Richard Fairbrass), kurš aktīvi kritizē vakcināciju pret koronavīrusu Covid-19, nogādāts slimnīcā pēc saslimšanas ar šo vīrusu, vēsta ārvalstu prese. 

Pēc hospitalizācijas viņš vēl aizvien stingri iestājas pret potēšanos. 

"Right Said Fred", kas popularitāti iemantoja deviņdesmitajos gados ar hitiem "I'm Too Sexy", "Don’t Talk Just Kiss", "You're My Mate" u.c., ir ieguvuši skandalozu slavu ar saviem uzskatiem, kas vērsti pret vakcinēšanos pret Covid-19.

Brāļu Ričarda un Freda duets pat piedalījušies antivakseru pasākumos, piemēram, vienā, kas notika septembrī Londonā. 

Kā ziņo ārvalstu mediji, Ričards Feirbrass slimnīcā pavadījis četras dienas. 

"Man nedaudz bija Covid, nebija nemaz tik slikti. Trūka elpas, jutos ļoti noguris," viņš atklāja žurnālistiem pēc atgriešanās mājās. Viņš arī piebilda, ka "pavisam noteikti" neplāno potēties, lai arī tikko izslimojis.

Iepriekš viņš bija izteicies, ka vakcīnas ir radītas ar "eksperimentālu mērķi".

Atgādinām, ka tiem Covid-19 pārslimojušajiem cilvēkiem, kuri pēc inficēšanās ir saņēmuši vakcīnu pret Covid-19, ir zemāks risks atkārtoti inficēties salīdzinājumā ar tiem pārslimojušajiem, kuri pēc izslimošanas nav vakcinējušies, secināts ASV veiktā pētījumā, kas publicēts ASV Slimību profilakses un kontroles centra (CDC) iknedēļas atskaitē.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu